Samsung Galaxy S II va primi in luna Martie 2012 Android 4.0 ICS
Se zvoneste ca Samsung va da liber la update-ul de Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru Samsung Galaxy S II, telefon ce a fost numit Telefonul anului la MWC2012 de la Barcelona.

Update-ul va veni ori prin intermediul Kies, ori FOTA (Firmware Over the Air).

Personal cred ca update-ul va fi lansat in aceasta luna, dar nu si in Romania. Utilizatorii din Romania il vor primi dupa 1-2 luni de la lansarea lui in alte tari.

Voi ce credeti?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Gabriel Ursan - Comentariul nr. 1

    04/03/2012 la 00:27

    Si eu cred ca va primi updateul un pic mai tarziu in Romania. Asa se intampla deobicei. Poate pe la sfarsitul lunii aprilie il vom avea disponibil si in Romania pe toate telefoane Samsung Galaxy S2, indiferent de unde au fost cumparate.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close