Samsung Galaxy S III s-a vandut deja in peste 20 de milioane dupa 100 de zile de la lansare
Lui Samsung Galaxy S III i-au trebuit 100 de zile ca sa fie vandut in intreaga lume in nu mai putin de 20 de milioane de exemplare.

Pentru un telefon Android este un prag excelent, dar inca mai este mult pana sa ajunga la performantele unui proaspat lansat iPhone care aduna 5-10 milioane intr-o singura saptamana de la lansare.

Ca o comparatie intre Galaxy S III, Galaxy S II si primul Galaxy S, va pot spune ca S III s-a vandut de aproximativ 3 ori mai rapid decat S II si de aproape 6 ori mai rapid decat primul Galaxy S.

In total din prima generatie de Galaxy S s-au vandut 24 de milioane de unitati (nu se mai vinde acest model acum), iar din generatia a doua, Galaxy S II, s-au vandut deja 28 de milioane de unitati (si inca se mai vinde). Deci in total pana acum, din toate cele trei generatii de Galaxy S ( I + II + III ) s-au vandut aproximativ 72 de milioane de unitati. Nu mai punem la socoteala celelalte modele pe care Samsung le comercializeaza pe langa aceasta gama.  Este evident din ce in ce mai mult de ce Apple are indreptate toate armele catre Samsung. Samsung este cel putin pana in acest moment singurul care are puterea sa aduca vanzarile la acest nivel si asta il deranjeaza pe Apple.

Mai mult, in luna August, Samsung Galaxy S III a batut la vanzari iPhone 4S in Statele Unite. Este in primul rand un prag psihologic, dar este usor de inteles totusi de ce s-a intamplat asta. Galaxy S III este nou pe piata, iar vanzarile lui iPhone 4S sunt incetinite din cauza viitoarei lansari a lui iPhone 5. Daca iPhone 5 nu va fi prezent pana la finalul lunii Septembrie, este posibil ca Galaxy S III sa il depaseasca in vanzari inca o luna, evident din acelasi motiv.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close