ELKOTech Romania anunta lansarea de catre Allied Telesis a switch-ului SwitchBlade x8112
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta lansarea de catre Allied Telesis a celui mai eficient switch din punct de vedere energetic, SwitchBlade x8112. Lansarea a venit ca raspuns la cerintele pietei pentru echipamente de retea performante, fiabile si eficiente energetic. Noul produs are un consum cu pana la 50% mai mic fata de produsele competitoare, fapt care pozitioneaza acest produs pentru mediul Cloud.

SwitchBlade x8112 este un sasiu de 12 slot-uri Layer 3 performant si fiabil, fiind bazat pe tehnologiile VCStack si EPSRing. Mai mult, switch-ul reduce CapEX-ul si OpEx-ul, gratie arhitecturii Active-Active. Impreuna cu alte switch-uri Layer 3+ Allied Telesis, modelul foloseste sistemul de operare AlliedWare Plus.

“Prin aceasta lansare ne extindem familia de switch-uri Blade. SwitchBlade x8112 este un produs fiabil ce imbunatateste capabilitatea solutiei Allied Telesis Easy Resiliency, care are ca scop ajutarea companiilor enterprise sa reduca OpEx pana la 70%”, a precizat Rino Intrieri, Allied Telesis VP of Marketing Service & Support.

Principalele caracteristici ale SwitchBlade x8112:

  • Module de extensie
  • Performanta ridicata
  • Flexibilitate sporita
  • Configurare intuitiva
  • Cel mai mic consum de energie din categorie

Allied Telesis SwitchBlade x8112 va fi disponibil incepand cu T4 2012 in reteaua de parteneri ELKOTech Romania.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close