Samsung Galaxy S III primeste Android 4.1 Jelly Bean in Octombrie
Se pare ca asteptarile au fost prea mari in momentul in care zvonurile spuneau ca update-ul va fi lansat odata cu prezentarea lui Galaxy Note 2 pe 29 August. Atunci oficialii Samsung au afirmat ca acest update va fi disponibil foarte curand si din nou am sperat ca va fi vorba de cateva zile, maxim 1-2 saptamani.

Acum se pare ca Samsung a confirmat update-ul pentru luna Octombrie. Acesta va fi disponibil pentru Marea Britanie dar ne asteptam ca varianta internationala a lui Galaxy S III GT-I9300 nepersonalizate de operatorii de telefonie mobila sa aiba acces la fel de repede. Este astetpat ca modelele de S III ce au fost cumparate si blocate in retelele de telefonie sa primeasca acest update mai tarziu datorita modificarilor pe care operatorii de telefonie le fac in ROM.

Voi ce credeti, va veni update-ul si in Romania in Octombrie? Cat credeti ca vor intarzia operatorii de telefonie acest update pe telefoanele vandute de ei?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close