Samsung extinde platforma de continut pentru SMART TV
Samsung a anunțat extinderea platformei de conținut pentru Samsung SMART TV– platforma de top a industriei – cu noi servicii destinate utilizatorilor europeni, inclusiv aplicații de conținut video-on-demand (VOD), filme, sport și lifestyle.

În urma parteneriatelor unice cu cei mai mari operatori telecom și de cablu din Europa, Samsung oferă acces la o întreagă varietate de aplicații dedicate transmisiilor VOD. Recent, Samsung a colaborat cu operatorul de telecomunicații TeliaSonera, pentru a dezvolta o aplicație pentru Smart TV ce suportă serviciile IPTV existente, fără a avea nevoie de un dispozitiv extern de tip set-top box și care oferă acces la funcții principale, de catch-up și on-demand. Acesta este primul serviciu IPTV care nu necesită set-top box şi va fi lansat în premieră pe piața estoniană, urmând să fie disponibil ulterior și în Suedia și Finlanda.

France dkaplan.net TV permite vizualizarea prin catch-up, precum și prin VOD, pe întreaga platformă SmartReplay pentru SMART TV în Franța. Printre acestea se numără FranceTV, un hub ce găzduiește toate aplicațiile FranceTV, oferind toate știrile naționale și regionale în reluare; FranceTV Pluzz, un agregator pentru 5 canale ce pot fi vizualizate prin catch-up sau prin VOD; FranceTV Info, ce oferă acces la toate știrile naționale și regionale în reluare; FranceTV Sport, ce difuzează toate știrile sportive în reluare; ZouZous, o aplicație dedicată copiilor, prin care conținutul poate fi prin catch-up sau prin VOD. În Marea Britanie, Samsung este singurul SMART TV ce include un Player ITV, un serviciu de arhivă pentru a accesa programele difuzate de canalele ITV.

Parteneriatele noastre din Franța și din restul Europei pun în valoare mai mult decât leadership-ul global al Samsung în ceea ce privește conținutul pentru SMART TV,” a declarat Kyung-shik Lee, vicepreședinte al Business Development Group, Visual Display din cadrul Samsung Electronics. „Aceste parteneriate, alături de baza de aplicații deja existentă, subliniază modul în care Samsung conduce revoluția din industria TV – inclusiv prin schimbări semnificative în modul în care utilizatorii interacționează cu televizorul. Suntem mândri să colaborăm cu nume atât de influente în industrie. Aceste noutăți – alături de accentul deja existent pe integrarea serviciilor relevante – ne ajută să creăm și în continuare o experiență TV care să vină în întâmpinarea oricărui stil de viață.”

Pentru iubitorii sportului, Samsung a creat o varietate de aplicații pentru SMART TV ce țin utilizatorii la curent cu cele mai noi știri și scoruri. În întreaga Europă, THE Football app oferă informații detaliate pentru peste 40 de ligi de fotbal și evenimente globale – prin update-uri continue, știri de ultimă oră, comentarii live și scoruri, alături de cele mai importante momente captate pe video, pentru o experiență completă. Aplicația este disponibilă în limbile engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă. În Olanda, Eredivise Live prezintă noutăți despre Premiere League Olandeză prin T-VOD, în timp ce NOS Sports difuzează live și prin video-on-demand conținut din cadrul Euro 2012, Tour de France, Jocurile Olimpice și UEFA Champions league, în mod gratuit. În Spania, LigaBBVA oferă conținut din cadrul Ligii Spaniole de Fotbal, alături de o aplicație mobilă ce permite utilizatorilor să controleze conținutul din cadrul LigaBBV cu ajutorul smartphone-ului.

Pentru cinefili, aplicația spaniolă Filmin permite închirierea de filme direct din SMART TV, în timp ce, în Polonia, Strefa VOD oferă acces la sute de titluri interesante din cinematografia internațională și poloneză, la o calitate înaltă, prin intermediul unui sistem de plată simplu. Pentru cei care preferă programele de lifestyle generaliste, Samsung pune la dispoziție o serie de aplicații. 3 op Reis oferă cea mai populară emisiune de călătorii din cadrul televiziunii olandeze, în timp ce, în Austria, ServusTV prezintă scene culturale, de divertisment, sportive și de lifestyle, alături de apariții locale și regionale. În Polonia, Wycieczk prezintă utilizatorilor destinațiile de vacanță ideale, prin intermediul posibilităților personalizate de căutare.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close