Samsung ar putea fi primul producator de smartphone-uri Android cu procesoare Intel
Samsung spune ca va fi primul producator de smartphone-uri care va integra procesoarele Intel in urmatoarele modele pe care le vor lansa.

Cei de la Intel au simtit ca au pierdut de ceva timp trenul pe aceasta piata si au gasit momentul (lansarea lui Android 4.0) ca punct de plecare pentru noile procesoare Intel Medfield. Cei de la Intel spun ca acest sistem de operare este deja unul matur si stabil, iar procesoarele sale sunt peste cele ale concurentei, cu toate ca folosesc o cu toata alta arhitectura x86 fata de cea ARM.

Este posibil ca sa avem aceste smartphone-uri cu procesoare Intel in primavara la MWC, dar avand in vedere ca pe 10 Ianuarie la CES seful Intel are o prezentare care se anunta promitatoare.. e posibil sa avem primele modele de test chiar peste o luna.

Asadar, hai sa ne bucuram ca un mare jucator intra pe piata. Concurenta acerba aduce si progres tehnologic. Singura neplacere o vor avea ceilalti producatori de procesoare mobile: TI, nVidia, Qualcomm etc.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close