Bitdefender Mobile Security – protectie gratuita pentru smartphone-uri Android
Bitdefender intră pe piața aplicațiilor de securitate gratuite pentru echipamente mobile cu sistem de operare Android. Bitdefender Mobile Security oferă protecție maximă cu impact minim asupra resurselor de procesare și a bateriei. Aplicația deservește în egală măsură tablete dar și telefoane mobile inteligente.

Bitdefender, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume, lansează Bitdefender Mobile Security, o aplicație destinată echipamentelor mobile cu sistem de operare Android. Soluția propusă de compania românească protejează utilizatorii telefoanelor inteligente și a tabletelor împotriva tuturor amenințărilor informatice caracteristice mediului Android, extinzând competența tehnologică Bitdefender de la soluțiile desktop la aplicațiile de securitate pentru dispozitive mobile.

Din punct de vedere al soluției tehnologice, Bitdefender Mobile Security se bazează masiv pe scanarea in-the-cloud, astfel încât scanarea aplicațiilor să se facă cu maximum de eficiență și doar atunci când este cazul. Este motivul pentru care amprenta soluției de securitate este minimă în ceea ce privește consumul de resurse hardware, fapt certificat în utilizarea din “viața reală” de către cei peste 120.000 de beta testeri ai Bitdefender Mobile Security.

Dincolo de impactul minimal asupra vitezei de procesare, bateria echipamentului mobil este al doilea beneficiar major, aplicația având influență extrem de mică asupra consumului de energie. “Bitdefender Mobile Security este un exemplu excelent prin care se demonstrează că o aplicație poate fi deosebit de puternică în ceea ce privește nivelul protecției și totodată incredibil de economică atunci când vine vorba de resurse sau de baterie”, precizează Alex Bălan, Senior Product Manager Bitdefender. „Performanța foarte ridicată a aplicației noastre este garantată de anii de experiență în domeniul antimalware, tehnologiile Bitdefender fiind certificate și premiate la nivel internațional. Nu în ultimul rând, suntem printre cei mai experimentați dezvoltatori in-the-cloud, astfel că soluția noastră de securitate utilizează extensiv această resursă, conceptul de „securitate mobilă” devenind abia acum cu adevărat mobil” a mai adăugat acesta.

  

Bitdefender Mobile Security include facilități precum Application Audit, Anti-Theft sau Web Security, toate acestea ajutând utilizatorul să păstreze confidențialitatea datelor personale, să se protejeze de toate amenințările informatice sau chiar să recupereze un dispozitiv mobil furat sau pierdut.

Din punct de vedere comercial, soluția de securitate Bitdefender este un produs de tip ”freemium”, aplicația putând fi descărcată gratuit de pe Android Market. Mai multe detalii despre produs pot fi găsite la www.bitdefender.ro/solutions/mobile-security-android.html

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • Adrian Ionascu - Comentariul nr. 1

  06/12/2011 la 10:05

  Trebuie sa te bucuri ca exista antivirus sau sa plangi pentru ca ai nevoie de asa ceva si pe telefonul mobil ?!

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   06/12/2011 la 10:41

   @Adrian Ionascu:
   Momentan nu e nevoie cu adevarat, dar cu cat piata de mobile va creste, cu atat va fi exploatata de rau facatori si atunci va fi nevoie. Din pacate.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close