Samsung a prezintat la IFA 2012 urmatoarea generatie de Smart TV-uri, printre care si OLED-ul de 55 inch
Samsung Electronics aprezintat mult aşteptatul televizor OLED de 55 inchi. Modelul ES9000 aduce o calitate a imaginii de neegalat, design elegant şi noua funcţie Samsung Multi-View, pentru prima oară în Europa. Printre modelele prezentate se numără şi Smart TV-ul premium LED ES9000 de 75 inchi, împreună cu cel mai nou conţinut de tip Smart disponibil prin Samsung Smart Hub. Acesta include şi jocul Angry Birds, jucat pentru prima dată pe televizorul inteligent de la Samsung, folosind controlul gestual.

Expoziţia Samsung de la IFA o experienţă remarcabilă în ceea ce priveşte televizorul OLED şi cuprinde douăzeci de televizoare OLED de 55 inchi, dintre care 9 sunt suspendate de tavan şi se rotesc, pentru a crea un efect vizual cu adevărat captivant. Astfel, Samsung pune accent pe calitatea excelentă a imaginilor vii şi design-ul subţire. Vizitatorii vor putea să testeze diverse tehnologii OLED, precum Samsung Multi View şi Crosstalk free OLED 3D. Samsung va prezenta şi noul logo OLED, care exprimă abilităţile televizorului de a reproduce culori intense, foarte realiste, şi diferite tonuri de negru.

Suntem mândri să prezentăm pieţei europene cea mai bogată experienţă a unui televizor OLED, oferind cele mai realiste imagini pe ecranul unui televizor, precum şi cel mai nou design şi conţinut Smart,” a declarat Hyun-suk Kim, Vicepreşedinte Executiv al Diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics. “Continuăm să oferim tehnologii care vor defini viitorul televozoarelor inteligente: calitate superioară a imaginii, conţinut captivant şi experienţe interactive. Abilitatea de a ne imagina toate aceste posibilităţi şi de a le oferi utilizatorilor noştri ne-au asigurat poziţia de lideri globali în industria TV.

Şapte ani de leadership şi inovaţie în industrie

Timp de 6 ani consecutiv, Samsung şi-a menţinut poziţia de lider incontestabil în industria TV din Europa, dar şi global. Anul acesta, popularitatea produselor Samsung a fost din ce în ce mai evidentă, Smart TV-urile ajungând la o cotă de piaţă de 42,9% in Europa, în timp ce televizoarele 3D aveau 44,7% cotă de piaţă. În total, Samsung ocupă 35% din cotă de piaţă în Europa a televizoarelor cu panou subţire, incluzând şi LCD-urile sau televizoarele cu plasmă, şi se indreaptă către poziţia de lider global pentru al șaptelea an consecutiv.

Televizorul OLED ES9500 cu Samsung Multi View

Mult asteptatul Samsung ES9500 OLED TV este prezentat pentru prima dată în Europa, marcând o nouă eră pentru industria TV. Modelul ES9500 de 55 inchi oferă cea mai bogată experiență a unui televizor OLED, datorită ratei de contrast nelimitate, culorilor mai bogate și unui timp de răspuns mai rapid.

Subpixelii autoemitenți ai televizorului ES9500 pot reproduce individual culori vii, creând o experiență de vizualizare unică. Tehnologia OLED este, de asemenea, capabilă să facă tranziția între mai multe grade de negru, permitând raportului nelimitat de constrast să evidențieze detalii unice ale umbrelor, formelor și culorilor discrete, chiar și în cele mai slab luminate scene.

Fără a necesita o sursă separată de lumină, timpii de răspuns ai noului ES9500 sunt foarte mici, rezultând în scene de acțiune extrem de clare și experiențe 3D realiste, fără diafonii.

    

Printre detaliile minimaliste ale designului televizorului se numără o ramă super-subțire, un ecran subțire și un negru distinctiv. Grosimea televizorului e mai mică spre marginile ramei metalice, iar camera de dimensiuni mici, integrată în ramă, este ascunsă atunci când nu e folosită, adăugând dispozitivului o notă de eleganță. Firele și celelalte conexiuni pot fi aranjate și ascunse în suportul central al televizorului.

Samsung OLED TV este echipat cu noua tehnologie Samsung Multi View, datorită vitezelor mari de procesare și sistemului inovator de sunet cu capacitate wireless. Această funcție permite vizualizarea a două canale diferite în același timp pe full screen – cu posibilitatea de a auzi fiecare program separat cu ajutorul ochelarilor Samsung Multi View 3D cu căști încorporate. Cu Samsung Multi Vew nu există restricții legate de tipul de conținut pe care îl pot accesa utilizatorii, astfel încât posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate.

ES9000: Smart TV LED de 75 inchi

Smart TV-ul ES9000 LED de 75 inch de la Samsung îmbină ce este mai bun în privinţa design-ului și a performanțelor, pentru a oferi o imagine deosebită. Creat cu gândul la nevoia utilizatorilor pentru televizoare mai mari și o experiență de vizionare mai interactivă, design-ul modelului ES9000 este subţire şi discret, evidenţiind calitatea uimitoare a imaginii. Având finisaje în nuanţa rose-gold, o ramă de doar 7,9 mm grosime şi o cameră video discret amplasată, modelul ES9000 inglobează esenţa rafinamentului şi cele mai bune caracteristici ale televizoarelor Samsung Smart TV.

    

Atât modelul OLED, cât şi modelul ES9000 LED de 75 inchi beneficiază de Smart Interaction, Smart Content şi Smart Evolution – funcţii care au fost introduse pe vârful de gamă al Smart TV-urilor Samsung încă de la începutul anului acesta.

Prima experienţă din lume a jocului Angry Birds controlat prin gesturi de pe un Smart TV

Bazându-se pe succesul Killer Apps cu cel mai consistent conţinut inteligent din industrie, Samsung este primul care aduce Angry Birds pe Smart TV. Unul dintre cele mai iubite jocuri din lume poate fi controlat acum prin gesturi. Datorită Smart Interaction, utilizatorii pot trăi experienţa acestui joc într-un mod total diferit,  folosind gesturile naturale ale mâinilor pentru a controla jocul și a activa abilităţile unice ale fiecărei păsări pe un ecran mai mare, într-o experiență si mai distractivă decât pe smartphone.

Samsung Smart TV reuneşte membrii familiei pentru a se bucura împreună de o experiență unică pe un ecran mare, cu o calitate superioară a imaginii, în timp ce tehnologia Smart Interaction aduce interacţiunea cu Angry Birds la un nou nivel. Angry Birds este doar un exemplu de noi experienţe posibile datorită Smart Content; utilizatorii pot controla televizorul cu aceeaşi uşurință și flexibilitate cu care controlează şi celelalte dispozitive Samsung. Până în prezent, Samsung Apps cuprinde 2000 de aplicaţii Smart Content, dintre care aproape 1000 sunt disponibile în Europa şi au fost descarcate de mai mult de 45 de milioane de ori.

De asemenea, Samsung a lansat în cadrul IFA 2012 un Samsung Smart TV cu Google TV, îmbogățind gama de conținut și servicii premium disponibile prin Samsung Apps. Samsung Smart TV cu Google TV va contribui la o experiență de utilizare și mai plăcută pentru utilizatori care caută o libertate mai mare de alegere și conectivitate fără cusur.

Samsung Smart TV sunt dotate şi cu tehnologia Smart Evolution, care îi scapă pe utilizatori de grija reînnoirii dispozitivelor, oferindu-le acces la tehnologiile viitorului prin intermediul kit-ul Samsung Smart Evolution. European Image and Sound Association (EISA) a acordat distincţia “European Future Proof TV” modelului de top Samsung ES8000, pentru că îi ajută pe utilizatori să îşi îmbunătăţescă televizoarele în fiecare an, făcându-le din ce în ce mai inteligente.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close