Pachetele Internet si Voce Fixa de la Vodafone sunt disponibile pentru clientii individuali
Clientii individuali ai Vodafone Romania beneficiaza, de astazi de o noua oferta pentru pachetele Internet si Voce Fixa, o solutie integrata de comunicatii care ofera conexiune la Internet in banda larga si servicii de telefonie fixa.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciul Internet si Voce Fixa au la dispozitie trei planuri tarifare, care ofera conexiune wireless securizata la Internet, la viteze superioare, trafic de date nelimitat si tarife avantajoase pentru apelurile catre orice retea nationala si internationala. Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Internet si Voce Fixa 12 GB si Internet si Voce Fixa 20 GB incheiate pe o perioada de doi ani.

Cu Internet si Voce Fixa, utilizatorii au la dispozitie o solutie performanta de date si voce, usor de utilizat, cu activare rapida si instalare imediata. Serviciul utilizeaza un dispozitiv de tip plug-and-play care ofera acces securizat la internet printr-o retea wireless si permite conectarea simultana pentru mai multe dispozitive, incluzand PC, laptop, tableta si smartphone, cu viteze de download de pana la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul include un telefon fix si posibilitatea de a adauga pana la cinci receptoare.

Internet si Voce Fixa 5GB  Internet si Voce Fixa 12GB  Internet si Voce Fixa 20GB 
Abonament lunar
(TVA inclus)
11,5 € 17,5 € 27,5 €
Viteza

Pana la 7.2 Mbps download / 1.5 Mbps upload

Trafic initial inclus* 5GB 12GB 20GB
Convorbiri catre Vodafone mobil si retele fixe 200 min 400 min 600 min
Convorbiri internationale ** 50 min 50 min 50 min
Tarif retele fixe 2,4 cent/min 1,8 cent/min 1,8 cent/min
Tarif Vodafone mobil 4,9 cent/min 4,9 cent/min 3,7 cent/min
Tarif alte retele mobile 8,6 cent/min 8,6 cent/min 8,6 cent/min

Abonamentele Internet si Voce Fixa sunt disponibile pentru activare in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai. Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
*La depasirea acestui trafic lunar inclus, viteza de download va fi de pana la 128Kbps, iar cea de upload de 64Kbps, urmand a reveni la valorile initiale in urmatoarea perioada de facturare. Traficul ce depaseste valorile incluse nu este taxat.

**Minutele internationale sunt disponibile in toate retele fixe si mobile internationale, excluzand satelitii.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close