In premiera in Romania: Kids Fun, optiunea Orange dedicata copiilor
Orange lanseaza incepand cu 1 iunie 2012 optiunea Kids Fun dedicata celor care au abonament Fluture. Optiunea costa 2 euro (TVA inclus) si ofera doua jocuri la alegere din cele zece jocuri disponibile lunar, precum si acces gratuit la doua canale TV pe mobil, Cartoon Network si Boomerang. Toti clientii care isi vor activa optiunea in luna iunie 2012 vor beneficia de o luna de gratuitate.

In plus, pana la 31 august, accesoriile Hello Kitty vor avea un pret redus cu 25% atat online, cat si in magazinele Orange. Astfel cei dornici sa ofere celor mici cadouri Hello Kitty pot alege huse la pretul de 6 euro si gentute la 13 euro (TVA inclus).

Toti cei care au un abonament Fluture beneficiaza de 500 de minute in retea, 500 de SMS in retea, 30 de minute nationale, 30 mesaje multimedia nationale si 30 MB pentru internet pe mobil.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close