Orange lanseaza pentru Android aplicatia “TV de la Orange”
Clienţii Orange pot urmări în direct pe telefonul mobil emisiunile preferate de la TV şi radio prin aplicaţia TV de la Orange. Aceasta poate fi descărcată gratuit din Android Market sau din Portalul Orange pe mobil.

Aplicaţia TV de la Orange oferă clienţilor posibilitatea de a urmări direct pe telefon 17 posturi TV.  În plus, conţine un bogat catalog cu înregistrări ale unor emisiuni de ştiri sportive, de divertisment, dar şi videoclipuri muzicale. Acestea pot fi descărcate ulterior pe telefon, atât în Portalul Orange pe mobil, cât şi în aplicaţie, iar calitatea transmisiei video este foarte bună.

TV de la Orange poate fi folosită atât prin intermediul conexiunii 3G, cât şi prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifează în funcţie de abonamentul şi de opţiunile active pe număr. Clienţii Orange care beneficiază de trafic nelimitat în Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat şi în aplicaţie, iar cei care folosesc abonamente Panteră de 21 de euro sau mai mari au inclus atât traficul, cât şi accesul la canalele TV, la radio şi la catalogul de înregistrări.

Aplicaţia TV de la Orange este disponibilă gratuit şi pentru utilizatorii de iPhone sub numele de TV live de la Orange. Aplicaţia pentru iPhone va fi actualizată în curând pentru a oferi aceleaşi beneficii şi clienţilor cu iPhone sau iPad.

În majoritatea ţărilor lumii, numărul de telefoane cu sistem de operare Android a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai folosite sisteme de operare din lume. Clienţii solicită din ce în ce mai multe aplicaţii dedicate, iar dezvoltatorii se confruntă cu noi oportunităţi şi provocări. Cu siguranţă piaţa românească de aplicaţii creşte într-un ritm accelerat, odată cu vânzările de smartphone-uri. Astfel, Orange va continua să dezvolte aplicaţii localizate, create special pentru nevoile publicului din România.” a spus Tudor Juravlea, Product Manager, Orange Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • Mihai - Comentariul nr. 5

  23/12/2011 la 11:26

  E o mare aberatie sa platesti daca traficul se face via WiFi

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 6

   23/12/2011 la 11:56

   @Mihai:
   Sunt de acord cu tine, dar gandeste-te ca si la rds prin IPTV platesti abonament 🙂 Tot prin internet este acel trafic, iar traficul este nelimitat in abonament, nu ?

 • Doru - Comentariul nr. 4

  22/12/2011 la 16:38

  E gratis pt cei care abonamente Panteră 21 sau mai mare,pt restul accesul se plăteşte

 • Sorin - Comentariul nr. 2

  22/12/2011 la 13:53

  Dupa ce am instalat-o am dezinstalat-o instant. Desi aplicatia e gratuita, vizionarea de programe implica plata unui tarif. Nu, merci, pot sa vad pe televizor.

 • zidanne - Comentariul nr. 1

  22/12/2011 la 12:30

  am inteles ca traficul de date nu costa dar nu se specifica nimic despre accesul la continut. e moca sau e pe baza de 2E bucata?

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close