Modificari de garantie pentru hard disk-urile Western Digital incepand din 2012
Începând din 2 ianuarie 2012, Western Digital va revizui garanţia de distribuţie pentru hard diskuri desktop şi mobile (liniile de produse WD Caviar Blue, WD Caviar Green şi WD Scorpio Blue) la 2 ani. Produsele WD Caviar Black şi WD Scorpio Black vor continua să beneficieze de o perioada de garanţie limitată de 5 ani.

Această nouă politică de garanţie va intra în vigoare pentru unităţile livrate începând cu 2 ianuarie 2012. Este important să dedicaţi câteva momente pentru a vă actualiza site-urile Web şi materialele auxiliare pentru a reflecta această modificare pentru unităţile livrate după data de 1 ianuarie 2012. Toate unităţile livrate distribuitorilor înainte de 2 ianuarie 2012 vor păstra termenii garanţiei curente. Datorită stocului existent în canalul de distribuţie, va exista o scurtă perioadă de timp în care unele unităţi cu o garanţie de 3 ani vor fi vândute în acelaşi timp cu unităţi cu o garanţie de 2 ani. Dacă aveţi orice nelămuriri despre garanţia unei unităţi achiziţionate, puteţi accesa adresa support.wdc.com, selectaţi Warranty and RMA Services (Garanţie şi servicii RMA) şi continuaţi la pagina Warranty Check (Verificare garanţie).

Termenii de garanţie pentru produsele AV, pentru întreprinderi şi de vânzări cu amănuntul/de marcă ale WD rămân nemodificaţi.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Razvan - Comentariul nr. 1

    22/12/2011 la 12:10

    Sa inteleg ca datorita calitatii slabe a produselor WD Caviar Blue, WD Caviar Green si WD Scorpio Blue s-a micsorat perioada de garantie?

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close