Orange aduce noile smartphone-uri HTC si lanseaza o oferta speciala
Începând cu luna Iunie 2012, Orange aduce noi smartphone-uri HTC în ofertă la preţuri speciale, HTC One S si HTC Desire C.

Smartphone-ul HTC One S  poate fi achiziţionat la preţuri începând cu 69 euro. Oferta este valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15 care include internet nelimitat şi download la viteze de până la 7,2 Mbps pentru primul GB. HTC One S dispune de un design extrem de atrăgător șii ecran foarte plat de 4,3 inchi. Telefonul are o cameră de 8 MP care captează fotografii clare, chiar și în condiții slabe de iluminare, în culori vii şi plăcute. În plus, cu tehnologia Beats Audio, utilizatorii beneficiază de un sunet autentic, de înaltă claritate.

HTC Desire C este un telefon compact cu ecran HVGA de 3,5 inchi ce asigură o navigare rapidă pe internet. HTC Desire C are integrată interfaţa HTC Sense 4.0 şi sistemul de operare Android 4.0 şi oferă acces la aplicaţii, jocuri, muzică şi filme prin intermediul Google Play. Smartphone-ul este disponibil la preţuri începând cu 9 euro, ofertă valabilă cu abonamentul Panteră 21 şi My Smartphone 15.

În plus, din luna Iunie HTC One X este disponibil la un tarif începând cu 169 de euro, preţ valabil cu un abonament nou Panteră 21 pe 2 ani şi cu opţiunea My Smartphone 15.

Piaţa echipamentelor de conectare mobilă la internet este în plină ascensiune şi pentru a o face mai accesibilă tuturor consumatorilor am adus în ofertă, la preţuri competitive, cele mai noi modele de smartphones de la HTC, la preţuri începând de la 9 euro” a declarat Nana Teodorescu, Product Manager.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.orange.ro/ sau în orice magazin Orange.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close