Android este in continua crestere. 900.000 de smartphone-uri activate zilnic.
Dupa ce in Februarie oficialii Google anuntau ca zilnic se activeaza peste 850.000 de noi smartphone-uri cu system de operare Android, astazi cei de la Google au anuntat ca pragul activarilor zilnice de 900.000 este depasit.

Nu este de mirare ca numarul activarilor este in continua crestere daca ne gandim doar ca Samsung Galaxy S III a avut precomenzi de peste 9 milioane de unitati in luna Mai 2012 care au inceput sa se livreze acum la inceputul lunii Iunie 2012.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close