OLFLEX SERVO – lansare la SPS IPC Drives 2018
ÖLFLEX SERVO FD 7 TCE, cel mai nou produs din portofoliul LAPP de cabluri pentru servo motoare listate în UL, a fost expus în premieră în cadrul SPS IPC Drives 2018 din Nürnberg, expozitie ce a avut loc în perioada 27-29 noiembrie 2018.

Noul brand din portofoliul LAPP de cabluri pentru servo motoare listate în UL oferă o gamă de proprietăți combinate care nu au fost disponibile anterior. Cablul este rezistent la lumina UV, cu întârziere la propagarea focului în conformitate cu testul de incendiu FT4 și are o rezistență la ulei crescută în conformitate cu Oil Res I/II. Conductorii sunt realizați din lițe de cupru ultra-fine, ceea ce face ca acest cablu să fie extrem de flexibil și, prin urmare, adecvat pentru raze mici de îndoire, cum ar fi cele care pot aparea în paturile de cablu și chiar și pentru lanțurile port cablu cu mai multe milioane de cicluri de îndoire.

O altă caracteristică nouă este materialul de izolare a conductorilor selectat cu atenție, care conferă cablului capacitate redusă. Acest lucru minimizează căderea de tensiune pe distanțe mai lungi de instalare și reduce curenții capacitivi dintre conductori și sistemul de ecranare.

Deoarece cablul ÖLFLEX SERVO FD 7TCE este listat în UL ca un cablu pozabil conform “TC-ER” (permite pozare neprotejată între patul de cablu și dulapul electric pe maxim 1,8 m) și un “cablu flexibil de alimentare a motorului”, acesta poate fi instalat nu numai în dulapurile electrice, ci și pe teren, pentru conectarea motoarelor electrice. Acest lucru este deosebit de util în instalațiile mari, livrate ca părți individuale și asamblate doar de către utilizator sau dacă o instalație este extinsă la o dată ulterioară. Cu cabluri care sunt numai certificate AWM, standardul nu permite acest lucru; cablurile trebuie să fie instalate complet în fabrica în timpul producției unei mașini.

Despre SPS IPC Drives 2018

Cu conceptul său unic, SPS acoperă întregul spectru de automatizare inteligentă și digitală – de la senzori simpli la soluții inteligente, din ceea ce este fezabil astăzi la viziunea unei lumi industriale complet digitalizate. Accentul se pune pe soluții practice pentru domenii de afaceri specifice. Evenimentul a avut loc anual, în ultimii 30 de ani, în Germania.

Anul acesta, 1.630 de expozanți, dintre care 499 de companii din străinătate, au prezentat produse și soluții din lumea automatizării inteligente și digitale. De asemenea, un număr de 65.700 de participanți profesioniști au luat parte la inovațiile și tendințele care vor conduce afacerea lor în viitor.

LAPP a fost prezentă la această expoziție internațională, prezentând produsele din portofoliu , cât și nou-lansatul ÖLFLEX SERVO FD 7 TCE, acum în stocul LAPP și disponibil pe comandă.

“SPS IPC Drives este un târg comercial internațional recunoscut pentru automatizări electrice, sisteme și componente, care atrage vizitatori din întreaga lume spre Nürnberg. Compania noastră a fost prezentă anul acesta la această expoziție să informeze despre produse, inovații și tendințe ale industriei și să prezinte întregul spectru de automatizări oferite de LAPP la nivel mondial. Suntem mândri, de asemenea, că această participare s-a soldat și cu lansarea noului produs ÖLFLEX SERVO FD 7 TCE”, adaugă Dan Ionas, Director de Marketing și Vânzări LAPP România.

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, LAPP este lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Piața principală a LAPP o reprezinta mașinăriile industriale și sectorul energetic, dar produsele LAPP pot fi găsite într-o gamă larga de aplicații, precum petrol și gaze, industria alimentară, industria chimică, industria farmaceutică, energie solară.

Date de contact

Lapp Romania SRL

A1 Business Park, Aleea Camilla 11, Unitatea G2, Dragomirești-Deal, Ilfov

www.lappkabel.ro

Persoană de contact:

Victoria Rece

Tel: 021.310.09.61

E-mail: victoria.rece@lappkabel.ro

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close