O noua oferta pentru programul Buy-Back de la Orange. Oferte tentante sau bataie de joc?
Orange

Orange lansează o nouă ofertă pentru programul Buy-Back.

Din 7 februarie, cei care doresc să-şi înlocuiască terminalul cu unul nou sau să îl recicleze, fie că sunt sau nu clienţi Orange, pot aduce orice fel de telefoane funcţionale în magazinele Orange, unde pot primi vouchere cu valoare cuprinsă între 10 si 400 de euro, în funcţie de valoarea estimată a telefonului. Eu ma indoiesc ca se poate ajunge la sume asa frumoase in programul Buy-Back, dar sa-i credem pe cuvant 😀

Pentru a-şi evalua telefonul, doritorii pot accesa pagina www.orange.ro. Telefoanele care sunt evaluate sub 10 euro, primesc automat un voucher de 10 euro care poate fi folosit exclusiv pentru achiziţionarea unui nou telefon împreună cu un abonament nou sau prin prelungirea celui existent. Voucherele mai mari de 10 euro pot fi folosite pentru achiziţionarea oricăror produse din Orange shop.

Dacă telefonul nu mai funcţionează, poate fi adus oricând în Orange shop pentru reciclare.

Mai multe detalii pe www.orange.ro/orangecare.

orange buy-back

PS: Am testat programul Buy-Back iar pretul oferit pentru al meu Galaxy S III 16GB perfect functional si fara niciun defect fizic, este: 198.00 EURO. Mi se par foarte mici preturile oferite, un astfel de serviciu este bun unor persoane care nu au timp sau chef sa caute un cumparator la mana a doua pentru ca pretul este la jumatate fata de ce se poate obtine pe un S III folosit jumatate de an, cu inca un an si jumatate de garantie, si care arata la fel de bine ca atunci cand a fost scos din cutie.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • TimeZ - Comentariul nr. 3

    10/02/2013 la 23:17

    Acum serios, te gandeai ca Orange face binefaceri? Sau Vodafone, apropos de cartelele free online, dar nu iti accepta mailul sau afisa acelasi cod antispam care nu functiona si dupa 5 incercari te lasai pagubas, dar sute de mii au citit de oferta Vodafone cel putin pe ziarele din trustul pro.

  • bogdan ivascu - Comentariul nr. 1

    09/02/2013 la 22:37

    astia ne iau la misto?

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Ce înseamnă și cum te ajută procesul de mentenanță pentru un website

Prin mentenanță website înțelegem o acțiune de întreținere și actualizare ce trebuie făcută periodic pentru conținutul site-ului. Vezi de ce...

Close