Cum instalez Windows-ul de pe un stick USB. Tutorial
Installing windows 8

Este mult mai usor si (in functie de performanta stick-ului USB) mai rapid sa instalezi Windows-ul de pe un stick USB decat de pe un CD/DVD. Plus ca nu trebuie sa-ti mai faci probleme ca se zgarie discul daca il folosesti de prea multe ori.

De ce ai nevoie pentru a crea un stick USB de pe care sa instalezi WIndows-ul?
– De un CD/DVD pe care ai kitul de instalare al Windows-ului.
– De o aplicatie de la Microsoft care face acest transfer de date: ┬á(Nu va speriati ca scrie Windows 7 in denumirea aplicatiei, functioneaza si cu Xp, si cu Vista, si cu noul Windows 8).
– de un stick USB de macar 8 GB. Unul de 4GB nu este suficient pentru a transfera toate datele de pe un DVD care are 4.7 GB.

Care sunt pasii procesului de transfer:

Pasul 1: Daca nu aveti imaginea deja salvata pe HDD, porniti o aplicatie de genul Nero Burning ROM si creati imaginea discului de instalare

Pasul 2: Luati aplicatia de pe site-ul Microsoft: Windows7 USB DVD tool

Pasul 3: Salvati orice fisier aveti pe stick-ul USB pe care doriti sa transferati imaginea discului. Acesta va fi sters complet.

Pasul 4: Porniti aplicatia, alegeti locatia unde aveti imaginea discului de instalare Windows XP/Vista/7/8, apoi apasati pe Next:

mobile phone spy software

Instalare windows de pe stick usb 2

Pasul 5: Apasati pe USB device:

Instalare windows de pe stick usb 3

Pasul 6: Selectati din lista stick-ul USB pe care vreti sa transferati imaginea. Mare atentie ca daca aveti ceva pe acel stick USB, totul va fi sters. Salvati inainte fisierele de pe stick!

Instalare windows de pe stick usb 5

Pasul 7: Apasati Begin copying. Aplicatia va incepe transferul fisierelor catre stick-ul USB.

Instalare windows de pe stick usb 4

Pasul 8: Cand copierea fisierelor s-a finalizat, aveti un stick USB de pe care puteti instala Windows-ul dorit.

Spor la instalat Windows-ul de pe stick-ul USB ­čśë

765qwerty765

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor interna╚Ťionale, p├ón─â ├«n 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligen╚Ť─â artificial─â (IA) pentru a ├«nlesni...

Close