Nokia 515 – un telefon clasic cu design premium
My Ex Boyfriend Doesn Want Me Back Yahoo

align: justify;”>Nokia a lansat astăzi Nokia 515, un telefon mobil din categoria premium, special conceput pentru persoanele preocupate de stil. Cu un înveliș din aluminiu ușor, dispozitivul combină toate caracteristicile de top ale Nokia – design contemporan, materiale de înaltă calitate și performanță de top. Nokia 515 este disponibil în variantele single și Easy Swap dual-SIM.

Nokia 515 reflectă modul în care Nokia abordează designul, definit prin simplitate și finisaj foarte atent la detalii. Acesta dispune de ecran Gorilla Glass 2, rezistent la zgârieturi și ușor curbat pentru un finisaj frumos. Disponibil în culorile negru sau alb, cu un profil elegant și corpul din aluminiu, telefonul este perfect pentru cei care preferă stilul minimalist. Cu doar 11 mm grosime, Nokia 515 va aluneca ușor în cel mai mic buzunar de la haină sau din geantă.

Nokia_515

Când am proiectat Nokia 515 am stabilit să creăm un telefon cu un design frumos, ceva ce oamenii ar fi mândri să dețină“, a declarat Peter Griffith, Head of Mobile Phones Industrial Design la Nokia. “Noi credem că Nokia 515 este conceput pentru persoanele care preferă designul clasic, cu finisaje perfecte și cu funcționalitatea de care au nevoie pentru utilizarea de zi cu zi“.

Un telefon care surprinde și împărtășește imagini excelente de fiecare dată

Cu Nokia 515, utilizatorii nu vor pierde niciodată momentele unice care merită fotografiate. Având capabilități mai inteligente de captare a imaginii și o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED, camera inteligentă oferă opțiuni de captare, editare și partajare a imaginii incluzând:

Panorama – pentru fotografii cu unghi larg, inclusiv fotografii de grup și peisaje.

Fotografiere secvențială – captând până la cinci cadre consecutive cu un singur clic, din care, apoi, se poate alege cea mai bună.

Auto-portret – pentru auto-portrete perfect centrate, chiar și fără cameră frontală. Instrucțiunile vocale îndrumă utilizatorii să se asigure că sunt în cadru înainte de face fotografia.

Împărtășirea fotografiilor cu prietenii și familia este rapidă și ușoară prin funcția ce permite partajarea direct a imaginilor din galerie către rețelele sociale. Oamenii pot împărtăși, de asemenea, fotografii și alte tipuri de conținut folosind Nokia Slam care vine integrat în Nokia 515. Acesta asigură posibilitatea de a transfera conținut, cum ar fi imagini sau cărți de vizită, către un alt telefon cu Bluetooth prin doar câteva clicuri, fără a fi nevoie de pairing.

Nokia_515_close-up

Mai rapid și cu o performanță mai bună în utilizare și pentru jocuri

Nokia 515 oferă o experiență de internet rapidă cu support 3,5G HSDPA. Cu o autonomie a bateriei de până la 38 de zile în stand-by pentru varianta single SIM, Nokia 515 este perfect pentru muncă și jocuri. Cu internetul integrat optimizat pentru HSDPA și compresia datelor în cloud,  navigarea mobilă este mai eficientă cu 90%, ajutând utilizatorii să obțină mai mult de la baza lor de date. Aplicațiile populare, precum Facebook, Twitter și Nimbuzz sunt pre-instalate pe telefon, în timp ce Mail for Exchange permite oamenilor să-și verifice e-mail-ul de la birou, să-și sincronizeze calendarele și contactele atunci când călătoresc. Telefonul poate fi, de asemenea, conectat la un PC sau laptop și folosit ca modem prin intermediul unui cablu USB.

Noul telefon vine, de asemenea, cu HD voice, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de un sunet clar, chiar și în medii zgomotoase. În plus, cu aplicația Transfer pre-instalată, se pot sincroniza direct contactele de la un Lumia, alt smartphone cu Windows Phone 8 sau dispozitiv Android, transformând Nokia 515 într-un dispozitiv secundar sau partenerul ideal pentru drum. Pentru cei care preferă să folosească un telefon separat pentru apeluri voce, Nokia 515 utilizează același card micro SIM ca smartphone-urile tipice.

„Telefoanele din categoria feature continuă, încă, să reprezinte jumătate din vânzările globale de telefoane mobile”, a declarat Simon Baker, Program Manager, Mobile Handsets CEMA, IDC. “Mai este loc în piață pentru modele din categoria feature. Nokia este unul dintre puținii producători care continuă în această zonă: una dintre cele mai recente oferte, Nokia 515, vine cu un exterior elegant și robust, o conectivitate rapidă, imagini de înaltă calitate și acces la aplicații populare. Este un bun exemplu de telefon ce va servi o audiență care nu are întotdeauna nevoie de complexitatea oferită de un smartphone sau care să prefere să navigheze pe internet sau să trimită mail-uri de pe o tabletă și va păstra la îndemână un telefon mobil pentru apeluri simple și pentru mesaje”.

Nokia 515 urmează să fie livrat la nivel global în luna septembrie, începând cu Rusia, Germania, Elveția și Polonia, la un preț recomandat de 149 USD / 115 Euro, fără taxele și subvențiile aplicabile.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close