Samsung Electronics prezinta noi display-uri UHD 4K in cadrul IFA 2013
How To Get Your Ex Back When There Is No Contact

align: justify;”>Samsung Display UHD 4k 98 inch

Samsung Electronics pune bazele unei noi ere, anunțând lansarea unui display UHD 4K de 98” și a monitorului cu rezoluție UHD de 31.5” în cadrul IFA 2013, care va avea loc între 6 și 11 Septembrie la Berlin în Germania.

Samsung Electronics are drept obiectiv ocuparea poziției de lider pe nișa produselor UHD. Astfel, în cadrul IFA 2013, am lansat o nouă gamă de display-uri de mari dimensiuni și de monitoare”, a afirmat Jeong-hwan Kim Vice Președinte Senior al Enterprise Business Team la Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics.

Display-ul UHD de mari dimensiuni de 98”

Noul display UHD de 98”, destinat activităților comerciale, reprezintă o premieră, fiind cel mai mare ecran cu rezoluție 4K disponibil la ora actuală. Astfel, utilizatorii se pot bucura de detalii în mărime naturală și de imagini perfecte.

Display-ul UHD de 98” poate fi montat și vertical. În acest sens, pentru evenimentul IFA 2013, Samsung a pregătit un panou de 171 de inci, care se apropie de dimensiunile unui autoturism, conectând 3 display-uri UHD așezate vertical. Vizitatorii se vor putea bucura de imagini uimitoare, la o rezoluție de 12 ori mai mare decât a ecranelor full HD.

Monitorul UHD de 31.5”

În plus, Samsung Electronics a dezvăluit în cadrul IFA 2013 primul monitor UHD de 31.5”. Acest monitor este cel mai mare din portofoliul Samsung.

Cu 8.3 milioane de pixeli, monitorul UHD de 31.5” are de 4 ori mai mulți pixeli decât un dispay full HD (2.07 milioane de pixeli), oferind o rezoluție ce poate să redea și cele mai fine detalii.

Monitorul oferă și setări suplimentare de ajustare a imaginii. Imaginea este împărțită în 25 de zone, iar fiecare zonă este ajustată individual. Calibrarea este posibilă și prin intermediul unui soft, pe care utilizatorii îl pot descărca pentru a ajusta imaginile. În plus, poate oferi culori mai bogate decât monitoarele existente pentru că poate afișa un miliard de culori și oferă o acoperire de 99% pentru   Adobe RGB.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close