Noile Aspire V Nitro si V13 de la Acer
acer logo

Acer a înnoit gamele de laptopuri de gaming Aspire V Nitro și Aspire V13, toate modelele încorporând procesoare Intel Core din cea de-a șasea generație. Noile modele au  carcasă din aluminiu, finisată cu ajutorul tehnologiei nano-imprint, pentru o senzație unică la atingere.

Conectivitate de mare viteză, cu sau fără cabluri

Modelele actualizate din seriile Aspire V Nitro și Aspire V 13 oferă suport pentru USB 3.1 Type-C, în timp ce modelele “Black Edition” ale Aspire V Nitro au interfață Thunderbolt™ 3 care  suportă un transfer de până la 10Gbps. Totodată, încoporează tehnologia WiFi 802.11ac VIVE de la Qualcomm cu MU-MIMO, permițând o viteză de descărcare de trei ori mai mare în comparație cu alte produse 802.11ac, și conexiuni multiple.

Consumatorii sofisticați vor cele mai puternice și mai eficiente laptopuri pentru jocuri, streaming video 4K sau pentru a downloada conținut. Cu ajutorul tehnologiei Qualcomm MU-MIMO, laptopurile Acer V Nitro au o conectivitate Wi-Fi excelentă pentru a obține cea mai bună performanță”, a declarat Rahul Patel, vicepreședinte și manager general, Qualcomm Technologies, Inc.

Seria Aspire V Nitro – pentru utilizatori care nu au timp de pierdut

Aspire V Nitro 17

Laptopurile Aspire V Nitro sunt create pentru cei care vor o experiență senzorială captivantă și putere reală de gaming. Dispozitivele încorporează a șasea generație de procesoare Intel Core, au memorie DDR4 de până la 32GB, grafică NVIDIA GeForce și opțiuni de stocare SATA III SSD/SSHD/HDD. Modelele ”Black Edition” au placă grafică NVIDIA GeForce GTX960M cu până la 4GB de RAM GDDR5 și SSD-uri PCIe NVMe, întâlnite doar la servere enterprise.

Aspire V Nitro 15

Ambele modele Aspire V Nitro de 17 și de 15 inchi au un design cu margini ușor curbate și slot pentru antenă. Antena va fi discret poziționată într-unul din colțurile display-ului asigurând o acoperire WiFi pe o rază 360 de grade, eliminând zonele moarte. Acer True Harmony Plus împreună cu tehnologia Dolby Audio permit celor patru difuzoare încorporate să furnizeze un sunet puternic pentru jocuri, filme și muzică. Modelul “Black Edition” Premium are o bandă de lumină de-a lungul balamalelor, acoperire 100% a spectrului RGB Adobe la rezoluție 4K și sistem AeroBlade de răcire, care are cele mai subțiri lamele din lume, de doar 0,1 mm, mult mai puternice și mai silențioase.

Seriile Aspire V 13 – stil și de performanță

Aspire V13

Noile laptopuri Aspire V 13 au procesoare Intel Core din cea de-a șasea generație, grafică Intel HD și o memorie de până la 16GB DDR3L. Laptopurile sunt disponibile în două variante de culori: Steel Black și Platinum White. Cu o grosime de doar 19,65 mm și o greutate de 1,5 kilograme, ele au fost create pentru a încăpea cu ușurință într-o geantă, și a rezista pe parcursul unei zile la birou, având o autonomie de opt ore. Modelele Aspire V 13 au camere Web CrystalEye HD și sunt certificate Skype for Business, asigurând o redare video și audio fără lag, oferind de asemenea, o experiență bună de utilizare și pentru Cortana, asistentul personal conținut de Windows 10. Cele patru porturi USB oferă o conectivitate extinsă, iar cele două difuzoare cu tehnologia Dolby Audio ajută la crearea unui sunet specific cinematografelor. De asemenea, datorită Precision Touchpad-ului (PTP) încorporat, modelele Aspire V 13 permit utilizatorilor să navigheze rapid și să ofere suport complet pentru capabilitățile touch ale Windows 10, atât pentru modelele touch, cât și non-touch.

Modelele Acer Aspire V 17 Nitro și V15 Nitro vor fi disponibile în EMEA de la jumătatea lunii septembrie la prețuri începând de la 999 de euro, 899 de euro. Acer Aspire V 13 va fi disponibil de la mijlocul lunii octombrie, începând cu 699 de euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close