Milestone Husky M50 – a castigat premiului BEST Award Campus Safety
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, face cunoscut faptul ca aplicatia integrata Milestone Husky M50 a primit din partea revistei Campus Safety premiul Best Award. In plus, aplicatia Milestone Husky M10 a fost testata de catre redactorii revistei PSI Magazine, primind un punctaj de 9/10 puncte.

elko logo

Campus Safety – BEST Awards – este cel mai valoros program de premiere a produselor si serviciilor dedicate protectiei spitalelor, scolilor si universitatilor. Juriul BEST Awards este format din lideri recunoscuti ai industriei impreuna cu editori ai revistei Campus Safety.

Scopul BEST Awards, precum si tot continutul pus la dispozitie de Campus Safety  au rolul de a oferi informatii care pot ajuta profesionistii responsabili de protectie in spitale, scoli si universitati sa devina mai eficienti“, a declarat Robin Hattersley Gray, Editor Executiv Campus Safety.

Premiul Best Award se acorda produselor si serviciilor ce fac parte din categoriile: hardware pentru supravegherea video, hardware dedicat punctelor de acces, software dedicat managementului de persoane, alarme, echipamente de securitate fizica, aplicatii de siguranta si securitate si sisteme de siguranta impotriva focului.

Milestone Husky M50

Milestone Husky M50-highres

Milestone Husky M50 este o solutie rack personalizabila ce combina hardware de ultima generatie cu software de video management performant. Procedura de instalare este intuitiva si rapida, procesul de detectie al camerelor realizandu-se in mod automat. Solutia permite combinarea de camere analogice cu modele IP, conversia fiind efectuata de un encoder integrat.

The Milestone Post – un centru de informatii

Pentru a veni in sprijinul canalului de parteneri Milestone, compania a lansat recent un mini-site numit The Milestone Post pentru publicarea de articole relevante domeniului securitatii. Site-ul va reuni informatii tehnologice, specificatii tehnice si trend-uri, scopul lui The Milestone Post fiind acela de a facilita educatia continua a oamenilor de business din multiple industrii. Articolele pot fi citite accesand http://news.milestonesys.com/.

Milestone Systems are un ecosistem global de parteneri: distribuitori, integratori de sistem, reselleri si consultanti A&E care lucreaza cu parteneri din domeniul VMS (Video Management Systems) pentru a instala solutii de monitorizare video. Platforma tehnologica deschisa a Milestone permite, de asemenea, combinatii nelimitate cu producatori terti de camere video, echipamente de stocare si alte sisteme.

Milestone Systems este lider global al industriei de platforme IP software deschise pentru video management, iar portofoliul de solutii dezvoltate disponibil prin ELKOTech Romania include urmatoarele aplicatii: Milestone XProtect® video management software, Milestone HUSKY NVR, Milestone XProtect add-on, XProtect LPR, XProtect Retail, XProtect Transact si XProtect Access Control Module.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close