Nikon Coolpix S100, un aparat foto compact, elegant, cu touchscreen OLED
Aparat foto stilat cu control intuitiv multi-tactil. Combinaţia perfectă de stil sofisticat şi excelenţă tehnologică, Coolpix S100 reuneşte o gamă de funcţii care vă ajută să obţineţi cu uşurinţă rezultate fantastice.

Panoul de control multi-tactil simte instantaneu atingerea degetelor dumneavoastră pentru utilizare incredibil de intuitivă. Ecranul OLED de înaltă definiţie reproduce fiecare detaliu al fiecărui cadru, asigurând claritate, luminozitate şi reproducere a culorii impresionante. Performanţa superbă în lumină scăzută este asigurată de senzorul CMOS avansat, de 16 megapixeli, cu iluminare din spate, iar funcţiile inovatoare, precum fotografierea 3D, transformă surprinderea lumii într-o experienţă distractivă.

Principalele specificatii tehnice:
– Ecran tactil OLED mare de 8,7 cm (3,5 inci) (819.000 de puncte)
– Panou de control intuitiv multi-tactil
– Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate
– Mod de fotografiere 3D

Functiile cheie ale lui Nikon Coolpix S100:

– Corp compact şi aspect stilat: dispune de un corp subţire de 18,1 mm care este ţinut confortabil în mână şi se strecoară uşor în orice buzunar.

– Ecran tactil OLED mare de 8,7 cm (3,5 inci) (819.000 de puncte): ecran cu rezoluţie ultra ridicată. Oferă reproducerea culorilor vii, contrast clar şi unghi larg de vizualizare. Utilizând tehnologia afişaj Clear Color de la Nikon, minimizează reflexiile, chiar şi în lumina puternică a soarelui, iar un capac de sticlă îl protejează împotriva zgârieturilor.

– Control multi-tactil: panoul de control cu capacitate multi-tactilă asigură o utilizare uşoară, intuitivă. O atingere uşoară a ecranului este tot ce aveţi nevoie pentru a seta focalizarea sau pentru a realiza fotografia. Ciupiţi cu degetele pentru a apropia sau depărta un subiect sau puteţi utiliza două degete pentru a derula rapid printre numeroasele imagini şi filme în modul redare.

– Mod de fotografiere 3D: combină două imagini realizate din poziţii diferite pentru a crea o imagine 3D care poate fi redată pe televizoare sau computere cu funcţie 3D.

– Meniu clar, uşor de utilizat: dispune de o interfaţă grafică cu reacţie rapidă, optimizată pentru panou de control tactil, cu pictograme mari, cu aspect translucid, pentru o vizualizare clară a tuturor funcţiilor.

– Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate: măreşte cantitatea de lumină pe care o primeşte fiecare pixel, îmbunătăţeşte sensibilitatea şi reduce zgomotul pentru performanţă extraordinară în orice lumină.

– Obiectivul NIKKOR cu unghi larg şi zoom de 5x vă oferă o precizie excepţională şi o rezoluţie clară (format echivalent 35 mm: 28-140 mm).

– Tehnologia anti-înceţoşare contracarează automat imaginile înceţoşate în patru feluri diferite. VR hibrid (reducerea vibraţiilor prin deplasarea obiectivului şi reducere electronică a vibraţiilor) reduce efectul mişcării aparatului foto.

– Sensibilitatea ridicată la lumină ISO (până la 3200) reduce riscul unor imagini înceţoşate în cazul subiecţilor aflaţi în mişcare rapidă sau în condiţii de iluminare scăzută. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat fotografia cea mai clară dintr-o serie de 10 imagini consecutive.

– Moduri de lumină dedicate: asigură rezultate superbe în orice lumină, chiar şi fără trepied: Modul cu iluminare din fundal cu HDR automat asigură detalii impresionante în tonuri, în orice situaţie. Modul Portret de noapte asigură scene de noapte şi portrete de interior frumos detaliate. Modul Peisaj de noapte vă permite să realizaţi imagini clare la ISO scăzut.

– Fotografiere continuă la viteză ridicată: surprindeţi acţiunea la o viteză rapidă de 8 fps.

– Înregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: zoomul optic şi focalizarea automată sunt disponibile în timpul înregistrării. Dispune de o opţiune de înregistrare film încetinită sau accelerată utilizând viteze de la 15 la 240 fps. Aparatul foto dispune de un conector încorporat HDMI compatibil HDMI-CEC pentru redare pe un televizor HD.

– Panoramă facilă 360°/180°: vă permite să panoramaţi vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice. Pur şi simplu apăsaţi declanşatorul şi mişcaţi aparatul foto în faţa dumneavoastră pentru imagini extraordinare cu peisaje vaste sau lumi subacvatice pline de culoare.

– Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 oferă funcţii avansate de înregistrare filme, performanţă la sensibilitate ridicată şi calitate maximă a imaginii.

– Încărcare USB şi CA: se poate încărca de la computer utilizând cablul USB inclus sau prin intermediul unei prize normale de curent.

Puteti gasi aparatul Nikon Coolpix S100 in magazinele online la pretul de 1.099 Lei cu TVA.

Fotografii facute cu Nikon Coopix S100:

  

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close