Mouse-ul tactil Logitech Touch M600 este disponibil in Romania
Logitech, lider mondial în producția de periferice pentru calculator, aduce în România Touch Mouse M600, mouse-ul tactil ce îți permite să navighezi intuitiv cu ajutorul degetelor. Design-ul mouse-ului Logitech Touch Mouse M600 a fost distins în cadrul International CES Innovations cu premiul Design and Engineering la categoria Computer Peripherals.

Logitech Touch Mouse M600 îți permite să faci scroll și swipe oriunde degetele tale se așează pe mouse. Dispunând de un design modern, margini rotunjite și linii ergonomie, mouse-ul tactil stă confortabil în palmă și este un companion perfect pentru laptop.

Software-ul Logitech Flow Scroll ajută ca scrolling-ul să fie neîntrerupt, asemănător scrolling-ului de pe un smartphone. Poți glisa cu degetul suprafața tactilă pentru a experimenta o derulare continuă pe paginile de Internet.

Forma unică a mouse-ului este concepută așa încât să poți face exact ce îți dorești, selectare, click și scroll. Este alegerea perfectă pentru stângaci și dreptaci, există arii de click care pot fi redistribuite cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint. În plus, Logitech Touch Mouse M600 include un receiver mic Unifying la care se pot conecta printr-un port USB până la șase mouși și tastaturi compatibile.

Preț și disponibilitate

Logitech Touch Mouse M600 este disponibil în România la un preț de 300 Lei.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] Mouse-ul tactil Logitech Touch M600 este disponibil in Romania __________________ […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close