Logitech si Skype ofera apeluri video pe televizorul tau HD
Logitech și Skype lansează Logitech TV Cam HD, o cameră TV high-definition ce funcționează cu Skype pe orice televizor HD cu HDMI integrat, făcând mai ușoară ca niciodată împărtășirea momentelor dragi prin apeluri video HD.

Instalarea este ușoară și rapidă, camera are Skype integrat și folosește conectivitate Ethernet sau Wi-Fi cu HDTV. Folosind o telecomandă simplă, cu Logitech TV Cam HD poți apela pe orice platformă pe oricine folosește Skype, fie că îl accesează de pe smartphone, tabletă, fie HDTV sau calculator. Tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi pe Skype cu numele de Skype, sau să creezi un nou cont pe HDTV și vei fi doar la câteva click-uri distanță de a realiza un apel video stând confortabil în canapea. Poți folosi de asemenea Skype pe Logitech TV Cam HD pentru a apela numere de fix sau de mobil folosind contul Skype Credit sau abonamentele de voce. În plus, Logitech TV Cam HD este certificat Skype, asigurând cea mai bună experiență de apelare Skype.

Apropierea de cei dragi este și mai mare atunci când experiența de apelare video se transferă pe televizorul din living, cea mai confortabilă cameră din casă,” a precizat Joerg Tewes, vice președinte al diviziei digital home în cadrul Logitech. “Datorită dimenisunilor ecranului TV și a calității video, Logitech TV Cam HD cu Skype aduce în living un element social nou, făcându-te să te simți ca și când familia și prietenii sunt lângă tine.

Misiunea noastră este ca utilizatorii să folosească în fiecare zi apelurile prin Skype, asigurând accesibilitatea la oricine oricând si de oriunde,” a precizat Bob Roin, director de dezvoltare în cadrul Skype. “Camera Logitech TV Cam HD, accesibilă ca preț și ușor de utilizat, este o modalitate ușoară pentru întreaga familie de a împărtăși momentele de zi cu zi prin Skype cu cei apropiați, direct din confortul living-ului.

Logitech TV Cam HD este ușor de instalat și funcționează cu orice tip de HDTV care dispune de un input HDMI. Camera oferă de asemenea un obiectiv cu unghi larg conceput împreună cu specialistul german în optică Carl Zeiss, așa că toți membrii familiei se pot mișca natural în fața camerei. Datorită Logitech Fluid Crystal Technology și opticii Carl Zeiss, vei experimenta sunet clar și imagini video bogate și clare, chiar și în încăperi cu lumină redusă.

Logitech TV Cam HD dispune de o sonerie așa încât să știi când ești sunat, chit că televizorul este deschis sau închis, iar sursa de alimentare dedicată asigură că aceasta este pregatită pentru apeluri. Logitech TV Cam HD oferă patru microfoane ce ajută la reducerea zgomotului și a ecourilor.

Preț și disponibilitate

Logitech TV Cam HD va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie la un preț recomandat de 199,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close