Microsoft cumpara o retea de socializare
Cei de la Yammer au anuntat ca au semnat un acord definitiv de vanzare catre Microsoft a retelei de socializare destinat mediului de business.

Microsoft va integra Yammer in divizia Office, dar o va mentine totusi gratuita. Aceasta va capata in timp intregrare in SharePoint, Office 365, Dynamics si Skype.

Este un pas interesant pe care Microsoft il face prin achizitia Yammer si cred ca posibilitatea de dezvoltare a retelei de socializare in urma tranzactiei va fi una foarte buna.

Voi ce credeti? Va creste Yammer cu Microsoft in spate sau nu?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close