ELKOTech este noul partener de distributie al APC by Schneider Electric in Romania
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT in Romania, a incheiat un acord de distributie cu APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de alimentare electrica de siguranta si climatizare de precizie.

Prin acest acord, ELKOTech Romania isi extinde portofoliul cu produse APC by Schneider Electric pentru segmentul consumer, dar si pentru cel de business. Solutiile APC, proiectate atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru corporatii, imbunatatesc gradul de management, disponibilitate si performanta a retelelor, a echipamentelor electronice, industriale si de comunicatii.

Din pozitia sa de lider global in solutii integrate de electro-alimentare si climatizare de precizie, APC by Schneider Electric stabileste standarde in materie de calitate, inovatie si suport. Prin semnarea acordului de distributie, ELKOTech isi intareste oferta cu produse apreciate, care vin in intampinarea nevoilor partenerilor si clientilor nostri”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Parteneriatul cu ELKOTech reprezinta o noua oportunitate de a consolida reteaua de distributie a APC by Schneider Electric la nivel local. Compania noastra este implicata, in mod constant, in activitati dedicate partenerilor pentru a le oferi acestora oportunitati de afaceri luand in calcul noile tendinte din sectorul IT”, a declarat Mirela Danciu, Vicepresedinte IT Business, Schneider Electric Romania.

In 2011, APC by Schneider Electric a relansat Programul pentru Parteneri, care ofera mai multe beneficii acestora, printre care: accesul la un numar mult mai mare de cursuri tehnice, accesul la noi instrumente de vanzari si marketing, pagina personalizata, program de inregistrare a oportunitatilor si multe altele.

Solutiile oferite de APC by Schneider Electric includ surse de tensiune neintreruptibila (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare si administrare, precum si arhitectura InfraStruxure – care integreaza echipamente de infrastructura fizica, alimentare electrica, climatizare de precizie cu produse de monitorizare pentru facilitarea managementului unui centru de date, reducand, totodata, consumul de electricitate cu pana la 30%.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close