Logitech Speaker System Z553, un sistem audio cu design futurist
Logitech a lansat un nou sistem audio pentru PC, Logitech Speaker System Z553. Boxele oferă acustică de cea mai bună calitate și bass puternic, făcând o impresie foarte bună prin design-ul modern ce dă o notă futuristă living-ului.

Logitech Speaker System Z553 dispune de doi sateliți si un subwoofer down-firing, puterea de emisie este de 40 de wati (RMS), toate acestea creând un sunet imersiv ce îmbunătățește experiența de vizionare și cea audio. Un jack de RCA și două mufe auxiliare de 3.5 permit conectarea la trei dispozitive în același timp, calculatoare sau Mac-uri, playere muzicale și DVD playere, televizoare și console de joc, smartphone-uri și multe altele. Sistemul audio dispune și de un pod de control cu care poți controla volumul și nivelul de bass.

 “Logitech Speaker System Z553 este o alegere pentru utilizatorii ce caută un design modern și funcționalitate pentru boxele pentru PC și vor să adauge mai multă valoare experienței audio în spații mici,” a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova în cadrul Logitech. “Cu al său design lucios, sunet excelent și opțiuni multiple de conectivitate, acest nou sistem 2.1 sună extrem de bine în orice încăpere din casă.”

Sateliții sunt așezati pe stand-uri de metal care se pot înclina în sus sau jos sau pot fi montați pe perete. În plus, cei doi metri de cablu integrați îți garantează libertatea de a le amplasa în diverse puncte ale încăperii.

Preț și disponibilitate

Logitech Speaker System Z553 va fi disponibil în Europa începând cu luna octombrie 2012 la un preț recomandat de 129,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close