Cat de deschis poate fi un smartphone Android? Samsung Galaxy S III si portul microUSB
In lista pe care am facut-o cu cerintele pe care le aveam de la noul iPhone 5 trecusem la punctul 8 faptul ca imi doresc un port microUSB. Si nu imi doresc portul microUSB doar de dragul formei pe care o are mufa sau pentru ca poti gasi pe toate drumurile in caz de nevoie un incarcator pentru telefon, ci pentru ca un smartphone ar trebui sa stie sa faca mai multe lucruri printr-un port atat de folosit in domeniul IT&C.

Haideti sa va spun ce stie Samsung Galaxy S III sa faca prin portul USB, in afara de a-si reincarca acumulatorul si de a se conecta la un calculator:

– Poti sa conectezi un mouse, atat cu fir car si wireless

– Poti sa conectezi o tastatura, la fel cu fir sau wireless

– Poti sa conectezi un sitck USB ca sa faci transfer de fisiere sau ca sa asculti muzica sau sa vezi un film de pe stick

– Poti sa conectezi un card reader ca sa copiezi de pe un card SD (de exemplu cardul din aparatul foto) in telefon sau pe cardul microSD din interiorul smartphone-ului

    

Aveti mai jos un clip care va demonstreaza cele scrise mai sus. Cat de utila este aceasta facilitate veti decide voi, utilizatorii. Eu o consider foarte utila si ma folosesc de ea destul de mult.

Va intrebati daca are acel cablu ceva special? Nu, nu are nimic special, este un simplu cablu USB-USB ce mareste portul microUSB din smartphone intr-un port normal USB ca cel din calculator sau de la laptop. Puteti gasi acest cablu la un pret foarte mic, cativa USD pe unele site-uri din afara tarii, in Romania nu l-am gasit inca.

Am uitat sa mentionez: ROM-ul este unul stock de Android 4.0.4 si nu am acces root, deci nu este deloc modificat softul smartphone-ului.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close