Logitech Cube, sau cum vrea Logitech sa reinventeze conceptul de mouse
Logitech redefinește încă o dată lumea digitală prin lansarea Logitech Cube. Cu al său design unic, dispozitivul reconcepe ideea  de mouse, nepierzând niciuna din particularitățile acestuia și tranformându-se într-o clipă într-un presenter, când se dorește.

Când este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll în direcția impusă de degetul pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll ce oferă o experiență fină a scrolling-ului, similară cu cea de pe ecranul tactil al unui smartphone.

Cu al său design special, Logitech Cube îți fură privirea din prima,” a precizat Todd Walker, brand manager în cadrul Logitech. “Dar design-ul distinct nu este totul. Cube are acele funcții care te ajută să lucrezi pe durata unui zbor internațional sau să realizezi o prezentare de succes.

Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie să faci este să ridici dispozitivul în aer iar câteva momente mai târziu acesta se va afla în modul de presenter. Trecerea către următorul slide se face prin apăsarea părții superioare a mouse-ului iar dacă vrei să revii, trebuie să întorci mouse-ul și să apeși din nou.

Acest mouse este foarte ușor de purtat oriunde te deplasezi, de la birou în sala de conferințe sau când muți calculatorul din living în bucătărie.

  

Logitech Cube vine însoțit de un receiver mic Logitech Unifying ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz și la care poți conecta până la șase dispozitive. Poți adăuga o tastatură sau un number pad, sau chiar un al doilea mouse, fără să te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

Logitech Cube a fost premiat în cadrul CES Innovations Design and Engineering 2012 la categoria Computer Peripherals și va fi prezent la târgul internațional de electronice de la CES ce se desfășoară în perioada 10-13 ianuarie 2012 la Las Vegas.

Preț și disponibilitate

Logitech Cube va fi disponibil doar pe site-ul companiei, www.logitech.com, începând cu această lună, la un preț de 69,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] devicer.ro […]

[…] a mouse-ului iar dacă vrei să revii, trebuie să întorci mouse-ul și să apeși din nou. Sursa: devicer.ro Acest mouse este foarte ușor de purtat oriunde te deplasezi, de la birou în sala de conferințe […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close