Logitech C920, prima camera web de la Logitech care ofera rezolutie Full HD la apelare
Logitech a lansat HD Pro Webcam C920, cameră web ce înlesnește ca niciodată experiența imaginii Full HD la rezoluția de 1080p și care funcționează optim pe mult mai multe calculatoare. Dispozitivul oferă o calitate superioară,video și audio, astfel că cei dragi te vor vedea și auzi exact așa cum dorești.

Utilizatorii se bazează din ce în ce mai mult pe apelurile video pentru conexiuni la depărtare,” a precizat Todd Walker, brand manager în cadrul Logitech. “Fie că vorbești cu prietenii, familia, fie cu colegii de la birou, îți dorești să-i vezi la o calitate cât mai bună. Colaborarea cu Skype permite ca imaginea video a noii camere web Logitech C920 să aibă o rezoluție de 1080p la apelare.

Logitech HD Pro Webcam C920 capturează imagini video Full-HD la 1080p când Skype este mediul de comunicare sau o rezoluție HD la 720p când este folosit Windows Live Messenger. Datorită tehnologiei de compresie H.264 poți uploada filme Full-HD 1080p sau imagini de 15MP rapid și cu un simplu click pe Facebook, Twitter sau YouTube. Pentru a te bucura de apelare video HD la 1080p, este necesară descărcarea ultimei versiuni a Skype, Skype 5.7 Beta for Windows.

Tehnologia Logitech Fluid Crystal este factorul diferențiator al camerelor web Logitech. Pe lângă imaginea video fără perturbări, imaginile sunt clare, au culori bogate și sunet clar, așa că cei dragi se vor bucura deplin de tine, chiar dacă nu deții cel mai performant calculator. Logitech HD Pro Webcam C920 dispunde de optică Carl Zeiss și un autofocus în 20 de pasi, cel mai bun autofocus marca Logitech în prezent. Și, pentru că a fi auzit este la fel de important ca a fi văzut, două microfoane poziționate pe cele două laturi ale camerei web captează sunetul stereo natural.

Camera web Logitech HD Pro C920 se adresează și mediului business, oferind o experiență perfectă a vizionării pentru video-conferințe. Pentru mai multe informații, accesează  www.logitech.com/business.

Preț și disponibilitate

Logitech HD Pro Webcam C920 va fi disponibil în Europa începând cu luna ianuarie la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Comentarii

Trackback-uri

[…] devicer.ro […]

[…] Logitech HD Pro Webcam C920 va fi disponibil în Europa începând cu luna ianuarie la un preț recomandat de 99,99 Euro. Sursa: devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close