Konica Minolta a câştigat pentru al doilea an consecutiv prestigiosul premiu “Line of the Year”
Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH a câştigat pentru al doilea an consecutiv, mult râvnitul premiu A3 MFP Line of the Year (Linia Anului de Echipamente Multifuncţionale A3) acordat de către Buyers Laboratory Inc.’s (BLI’s). O dată pe an, BLI – leader global în servicii de testare şi furnizare a informaţiilor în industria de prelucrare a imaginilor digitale – identifică şi desemnează în baza testelor efectuate pe fiecare model, vendorul a cărui linie de produse este cea mai bună.

Olaf Lorenz, General Manager al International Marketing Division Konica Minolta Business Solutions Europe:  “Câştigarea premiului BLI A3 MFP Line of the Year pentu al doilea an consecutiv ne face să fim mândri de echipamentele noastre, dar în acelaşi timp oferă tuturor clienţilor noştri certitudinea că folosesc echipamente moderne, de calitate deosebită, bazate pe tehnologii de ultimă oră.

George Mikolay, senior product editor al BLI pentru  Copiatoare/ Multifuncţionale: “Linia de echipamente Konica Minolta continuă să impresioneze. Aceasta a primit 14 distincţii câştigătoare pentru echipamentele A3 – mai multe decât oricare alt vendor de multifuncţionale.” În timpul testarii celor 14 echipamente câştigătoare nu a apărut nici o defecţiune, fiind necesare numai secvenţele de mentenanţă preventivă planificate. La evaluarea finală a tuturor echipamentelor multifuncţionale A3 testate, Konica Minolta a obţinut cele mai bune rezultate de fiabilitate dintre toţi vendorii participanţi.

Konica Minolta a câştigat şase premii individuale “Pick” pentru echipamentele color cu viteze  în gama 22 până la 65 pagini pe minut destinate mediului business. Spre deosebire de majoritatea modelelor color din domeniu, echipamentele Konica Minolta au menţinut calitatea şi stabilitatea printurilor de la început şi până la sfârşit, pentru volumele mari de teste efectuate de BLI. În plus, toate echipamentele Konica Minolta câştigatoare ale premiilor “Pick” au primit cele mai înalte aprecieri atât pentru acurateţea grafică cât şi pentru calitatea imaginilor redate. Pentru mediile de lucru axate pe grafică, la modelele cu viteza de peste 28 pagini pe minut este disponibil un controller EFI Fiery.

La fel de puternică pe partea monocrom, linia Konica Minolta deţine opt echipamente câştigătoare “Pick” având viteze în gama 22 până la 75 pagini pe minut. Comun pentru majoritatea acestora este viteza mare de scanare si capabilităţile excepţionale de manevrare a hârtiei ce includ opţiuni de finisare modulare care permit utilizatorilor o upgradare simplă şi eficientă atunci când sunt necesare dezvoltări ulterioare. Performanţele peste medie, obţinute la majoritatea testelor efectuate de BLI pentru joburi curente şi volume mari de lucru, au arătat că în perioadele de lucru încărcate ale unei zile, în mediile în care mai mulţi utilizatori trimit simultan joburi către echipament, nu vor exista timpi de aşteptare neproductivi.

Konica Minolta oferă standard o gamă largă de funcţii de securitate pentru echipamentele A3, ca de exemplu rescrierea datelor pe hard-disk, dar şi functionalităţi opţionale, precum opţiunea de autentificare biometrică pentru siguranţa şi controlul unui acces rapid. În cazul driverelor de printare, funcţionalitatea premiată de la Konica Minolta – My Tab – permite fiecarui utilizator personalizarea primului tab din cadrul interfeţei de printare. Echipate comparabil, majoritatea echipamentelor testate de catre BLI oferă preţuri de retail competitive, situate în jurul mediei preţurilor grupei din care fac parte, dar de cele mai multe ori oferă avantajul unor caracteristici superioare.

În plus, tehnologia bEST – bizhub Extended Solutions Technology – măreşte valoarea acestei linii de produse deoarece permite integrarea echipamentelor Konica Minolta cu o gamă de aplicaţii ce ajută la automatizarea şi optimizarea fluxurilor de lucru. Un mare avantaj al utilizatorilor multifuncţionalelor Konica Minolta este acela că între soluţiile dezvoltate de către Konica Minolta şi cele oferite de terţi, evaluate de către Buyers Lab, Konica Minolta vinde cele mai bune soluţii, si are cele mai diverse oferte pentru soluţiile de management al documentelor faţă de oricare alt vendor hardware din industria de prelucrare a imaginilor. Din acest motiv, BLI i-a acordat premiul inaugural “Document Imaging Solutions Line of the Year.”

Echipamentele Konica Minolta A3 color câştigătoare sunt bizhub C220, bizhub C280, bizhub C360, bizhub C452, bizhub C552/C552DS şi bizhub C652/C652DS, iar echipamentele Konica Minolta A3 alb-negru câştigătoare sunt bizhub 652, bizhub 552, bizhub 423, bizhub 363, bizhub 283, bizhub 223, bizhub 601 şi bizhub 751.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close