Kaspersky Lab Romania a incheiat un parteneriat cu magazinele Say
Kaspersky Lab România a încheiat un parteneriat cu magazinele Say pentru a comercializa Kaspersky Mobile Security, suita de securitate pentru smartphone-uri. Parteneriatul a fost iniţiat după modelul utilizat în Rusia, unde Kaspersky Lab este partener cu magazinele Nokia.

Kaspersky Mobile Security oferă o gamă largă de funcţii precum protecţia datelor personale şi a intimităţii, regăsirea sau blocarea telefonului în caz de furt, control parental, dar şi funcţionalităţi de anti-malware, scanare la cerere şi în timp real şi actualizări ale bazelor de date anti-virus prin intermediul GPRS sau Wi-Fi. De exemplu, cu ajutorul opţiunii Anti-Furt, telefonul furat poate fi blocat prin trimiterea unui mesaj special către terminal. Toate fişierele care conţin informaţii personale (contacte, date de conectare, mesaje, e-mail-uri etc.) pot fi şterse complet prin aceeaşi metodă. În plus, prin activarea opţiunii FIND, locaţia telefonului poate fi descoperită cu ajutorul Google Maps.

Telefoanele mobile inteligente au evoluat atât de mult încât poti fi catalogate drept mini-computere, cu date personale, imagini, filme sau informaţii confidenţiale stocate pe ele“, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Pierderea sau compromiterea acestor date prin furtul fizic al dispozitivului sau prin intermediul unui atac malware reprezintă un risc foarte mare pentru posesor. Acesta este motivul pentru care am încheiat parteneriatul cu magazinele Say – utilizatorii să aibă acces mai uşor la o suită de securitate mobilă, atunci când achiziţioneză un smartphone“, completează Cimpoeşu.

Venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, am adăugat în portofoliul de produse şi Kaspersky Mobile Security 9, o soluţie complexă de securitate pentru telefoanele mobile de tip smartphone“, a declarat Marius Tudoran, Sales Manager Say Shops. „Clienţii pot achiziţiona din magazinele Say acest produs, care este o soluţie sigură şi intuitivă ce protejează dispozitivele mobile împotriva atacurilor de reţea, a programelor periculoase care vizează platformele mobile şi a spam-ului prin SMS. În cazul în care smartphone-ul este pierdut, datele din memoria acestuia rămân, de asemenea, protejate“, a încheiat Tudoran.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close