In aproximativ o ora incepe Google I/O 2013. Evenimentul este live aici
Pentru cei care vor sa urmareasca Keynote-ul Google I/O 2013, am pregatit aceasta pagina in care peste aproximativ o ora va incepe transmisia live de la eveniment.

Ne asteptam sa fie prezentate urmatoarea versiune de Android, o noua generatie de Nexus 7 cu ecran FullHD, noutati legate de Google Chrome, si de ce nu, poate si o lansate a lui Google Glass. Dar speculatiile nu valoreaza doua parale, asa ca.. stam cu sufletul la gura ca sa vedem ce va anunta Google in aproximativ o ora.

Voi ce asteptari aveti de la acest eveniment?

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close