ELKO Group implineste astazi 20 de ani
Elko elkotech logo

ELKO Group, unul dintre cei mai importanti distribuitori de IT din Europa de Est si una dintre cele mai mari companii din Letonia, sarbatoreste astazi 20 de ani de la infiintare. In Romania, ELKO Group este prezent prin filiala locala, ELKOTech Romania,, unul dintre cei mai importanti distribuitori in domeniul IT de pe piata locala.

Pe 14 mai, ELKO sarbatoreste 20 de ani in business, 20 de ani de cand compania a fost infiintata, in 1993. Acest an marcheaza un pas important din existenta companiei. In acesti 20 de ani, ELKO a devenit unul dintre cei mai importanti distribuitori de IT din Europa de Est, compania reusind sa puna in practica sloganul sau: Grow to succeed. Scopul companiei este si a fost intotdeauna de a fi un punct de referinta pentru industrie iar brandul ELKO a insemnat mereu calitate, fiabilitate si valoare adaugata pentru parteneri.

In aceasta zi speciala este o onoare pentru mine sa multumesc tuturor angajatilor si partenerilor ELKO. Multumesc pentru cooperarea de succes si pentru toata sustinerea si contributia la povestea noastra de succes de-a lungul anilor! Niciuna dintre toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul vostru. Avem in fata o multime de noi obiective de atins! Credem ca urmatorii 20 de ani vor fi si mai de succes!”, a declarat Egons Mednis, Presedinte ELKO Group.

Egons Mednis

Pentru viitor, ELKO Group isi planifica extinderea prin continuarea punerii in aplicare a strategiilor eficiente pentru a creste mai repede decat piata de IT din regiune. ELKO crede cu tarie in dezvoltarea sa, atat in ceea ce priveste produsele cat si extinderea geografica, recunoscand ca punctul cheie al acestei dezvoltari este capacitatea companiei de a fi flexibila si de a se adapta rapid la nevoile in schimbare ale pietei. ELKO va continua sa intareasca parteneriatele actuale si sa creeze noi oportunitati pentru parteneri, sa se extinda in segmente de produse care cunosc cresteri puternice, sa investeasca in servicii si infrastructura, sa ofere un ecosistem cu valoare adaugata pentru parteneri si reselleri.

Grupul ELKO (ELKO Grupa AS) este unul dintre cei mai importanti distribuitori din industria IT, activand in 8 tari din Europa Centrala si de Est, Statele Baltice si Rusia. Compania are birouri in Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia si Ucraina. Grupul ELKO reprezinta peste 80 de producatori de renume mondial si vinde produsele catre peste 5600 de retaileri, producatori si integratori locali. Corporatia apartine mai multor entitati juridice si fondurilor de investitii Amber Trust si East Capital Asset Management.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Viitorul este al cerceilor inteligenti

Cerceii au inceput deja sa depaseasca granita unor simple accesorii. S-au inventat cerceii care apeleaza numere din agenda la o...

Close