HTC Rhyme propune o noua experienta mobila care integreaza accesorii si o interfata actualizata




HTC Rhyme integrează un design nou și elegant, o experiență HTC Sense actualizată și o gamă de accesorii integrate asortate, cu funcții avansate specifice smartphone-urilor

HTC Rhymeeste cel mai nou telefon creat pentru utilizatorii care au nevoie de specificații avansate, dar își doresc un telefon elegant și care se potrivește mai  bine în viața lor. Rezultatul este telefonul elegant HTC Rhyme, care conferă o abordare nouă pentru integrarea  culorilor vii, a HTC Sense și a accesoriilor complementare într-un mod natural pentru exprimarea personală.

Subțire, proaspăt și elegant

HTC Rhyme oferă un design elegant și compact, fiecare detaliu fiind atent prelucrat pentru a oferi o experiență senzorială unică. Materialele, forma și dimensiunile sunt concepute pentru a se simți extraordinar în mână, fără a sacrifica nicio funcție complexă. HTC Rhyme este disponibil în trei culori: Clearwater, Hourglass și Prună. În Statele Unite, Verizon Wireless va oferi HTC Rhyme în varianta Prună.

HTC Sense

HTC Rhyme nu este definit numai prin designul său simplu și elegant sau prin schema de culori distincte, dar și prin experienţa HTC Sense reîmprospătată. Această transformare unică a HTC Sense duce mai departe limbajul vizual al construcției hardware şi include ecran de start cu totul nou, care oferă o modalitate minimalistă şi aerisită  de a interacționa cu aplicațiile esențiale. Ecranul de start oferă preview-uri rapide şi ordonate ale întâlnirilor, mesajelor şi a tot ceea ce este important pentru utilizator. Wallpaper-urile special selecționate de HTC oferă o gamă de opere de artă care complementează experiența HTC Rhyme.

Cu un ecran Super LCD WVGA de 3,7 inch şi sunet stereo de înaltă calitate, HTC Rhyme oferă, de asemenea, soluții avansate de captură a imaginii care încep cu camera de 5 megapixeli cu auto focus, un bliț LED şi instant shutter pentru capturarea imediată a momentelor memorabile. În plus, camera are mai multe carcteristici de captură şi elemente de partajare, incluzând detectarea feței, care asigură că prietenii sunt mereu în prim-plan, opțiunea de captură în rafală, care face automat 5 fotografii consecutive ale aceleiaşi scene, dar şi modul panoramic, care le permite utilizatorilor să alăture mai multe fotografii pentru realizarea unei imagini panoramice extraordinare. Lockscreen-ul HTC Rhyme poate fi personalizat să afișeze cele mai importante conținuturi, simplificând și accelerând afişarea actualizărilor din rețelele sociale, a fotografiilor, capturarea imaginilor sau afișând prognoza meteo prin simpla activare a display-ului.

HTC Rhyme aduce la viața divertismentul prin HTC Watch, care conține o selecție numeroasă de filme şi seriale TV care pot fi descărcate pentru a fi vizionate imediat.

Accesorii integrate

Suita de accesorii a telefonului HTC Rhyme este proiectată cu aceeași atenție senzorială atât în ceea ce privește funcționalitatea, dar și stilul. Creat pentru a ajuta consumatorul să experimenteze HTC Rhyme ca o parte naturală a vieții sale, accesoriile integrate fac ca acest telefon să fie mai personal ca niciodată.

  • Dock-ul HTC Rhyme – Docking Station-ul realizează simultan reîncărcarea telefonului, dar îl și transformă într-un ceas deșteptător și într-un centru de muzică, astfel încât utilizatorul se poate trezi pe ritmurile melodiilor preferate, melodii redate prin difuzoarele integrate stereo, compatibile Bluetooth.
  • Charm-ul HTC Rhyme – Charm-ul este o abordare inovativă pentru a-l alerta discret pe utilizator de apelurile sau mesajele pe care le primește în timp ce telefonul se află undeva prin geantă. Acesta este un cub mic, care emite luminos și care este atașat la telefon printr-un cordon care poate atârna de geantă și care poate fi utilizat pentru extragerea rapidă a telefonului din geantă. De asemenea, permite găsirea telefonului într-o geantă plină sau într-un ghiozdan.
  • Banderola pentru braț HTC Rhyme – Aceasta permite să utilizatorului să facă sport, având la îndemână aplicațiile și muzica. 
  • Căștile Tangle Free ale HTC Rhyme – Elimină complicațiile ascultării muzicii favorite
  • Căștile Bluetooth® ale HTC Rhyme – Căștile wireless au aceleași trăsături de design ca și telefonul și permit utilizarea facilă în regim hands free.
  • Difuzorul pentru mașină HTC Rhyme cu Bluetooth® – Difuzorul se atașează parasolarului pentru un condus ușor și în siguranță. 

Disponibilitate

HTC Rhyme va fi disponibil în următoarele săptămâni în Statele Unite, exclusiv prin Verizon Wireless și în Europa, Orientul Mijlociu, Africa southfayettenursing casino și Asia-Pacific la începutul lui octombrie. În SUA, Dock-ul, Căștile Tangle Free și Charm-ul vor fi incluse în pachetul inițial.

Va prezentam si doua clipuri pentru HTC Rhyme:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ehbbs71iXcs

httpvh://www.youtube.com/watch?v=03U_AF1vVho&

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close