Al patrulea concurs DeviceR.ro incepe. 19 premii pentru 11 castigatori. Sanse in plus pentru blogeri
Azi lansam cel de-al patrulea concurs DeviceR.ro, un concurs cu premii substantiale pe care le punem la bataie cu ajutorul partenerilor nostri. la concurs pot participa toti cititorii DeviceR.ro, cat si posesorii de bloguri care vor acumula o sansa in plus daca vor scrie pe blogurile lor despre acest concurs. La final vor intra in concurs toate comentariile care respecta conditiile concursului si toate trackback-urile blogurilor care au scris despre acest concurs.

Partenerii pe care ii avem alaturi de noi in acest concurs sunt: magazinul online Vexio, producatorul de accesorii IT&C nJoy, Asus Romania si Bitdefender Romania.

Premiile pe care le avem puse la bataie in acest concurs sunt: un Netbook Lenovo (oferit de Vexio), un rucsac de laptop nJoy (oferit de nJoy), o tastatura de gaming nJoy (oferit de nJoy), un mouse de laptop nJoy (oferit de nJoy), doua truse Asus cu surubelnite si lanterna cu ilumnare LED (oferite de Asus Romania), 3 Cleaning Kit-uri Asus ideale pentru laptopuri si monitoare (oferite de Asus Romania), 6 tricouri polo Asus (3 albe si 3 albastre) (oferite de Asus Romania), doua licente antivirus Bitdefender Internet Security (oferite de Bitdefender), un tricou polo Panasonic si o pereche de casti Panasonic (oferite de DeviceR.ro). Valoarea premiilor este de 2.098 Lei.

Premiile vor fi acordate in felul urmator:

Premiul 1: Netbook Lenovo cu licenta de Windows 7, Cleaning Kit Asus

Premiul 2: Rucsac de laptop nJoy, mouse de laptop nJoy si un Cleaning Kit Asus

Premiul 3: Tastatura de gaming nJoy si un tricou Asus

Premiul 4: Licenta Bitdefender Internet Security valabila 1 an

Premiul 5: Licenta Bitdefender Internet Security valabila 1 an

Premiul 6: Tricou polo Panasonic si Casti Panasonic

Premiul 7: Cleaning Kit Asus, Trusa Asus cu surubelnite, tricou polo Asus

 

Premiul 8: Trusa Asus cu surubelnite, Tricou polo Asus

Premiul 9: Tricou polo Asus

Premiul 10: Tricou polo Asus

Premiul 11: Tricou polo Asus

La fel ca si in celelalte concursuri DeviceR.ro nu aveti de facut mare lucru. Noi dorim sa bucuram cat mai multi cititori fideli DeviceR.ro prin acordarea de premii reale, premii care ajung cu adevarat la cei care participa si castiga. Dovada o aveti aici: Castigatorii concursurilor DeviceR.ro confirma pe Facebook primirea premiilor. Astfel, si la acest concurs va putea participa oricine cu un minim de efort 🙂

Acest al patrulea concurs DeviceR.ro are doua sectiuni, una destinata tutror celor care vor sa participe si una suplimentara pentru cei care au blog (mai vechi de 2 luni si cu mai mult de 5 articole).

Concursul se va desfasura in periada 21 – 30 Septembrie 2011, astfel:
– Fiecare participant trebuie sa se aboneze la newsletter-ul DeviceReview – DeviceR.ro.
– Fiecare participant trebuie sa fie fan DeviceR.ro pe Facebook.
– Fiecare participant trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Vexio.
– Fiecare participant trebuie sa fie fan Vexio pe Facebook.
– Fiecare participant trebuie sa fie fan nJoy pe Facebook.
– Fiecare participant trebuie sa fie fan Asus pe Facebook.
– Fiecare participant trebuie sa fie fan Bitdefender pe Facebook.
– Dupa ce ai terminat cele 7 cerinte de mai sus, trebuie sa lasi un comentariu mai jos, cu textul „Sunt fan DeviceR.ro si vreau sa castig”.

Cei care aveti bloguri si doriti o sansa in plus, puteti sa scrieti un mic articol (minim 3 fraze) in care sa prezentati acest concurs si sa puneti si un link catre aceasta pagina a concursului. Astfel Trackback-ul generat automat va intra alaturi de comentariile participante la tragerea la sorti si veti obtine 2 sanse in loc de 1.

Concursul se incheie Vineri, 30 Septembrie 2011 la ora 23.59.

Regulamentul complet al concursului este disponibil in format PDF aici.

Daca aveti cont si de Twitter, va invitam sa ne urmariti si acolo. Vom folosi toate canalele (Twitter, Facebook si newsletter) pentru a anunta noutaile legate de acest concurs si de urmatoarele care vor urma imediat dupa finalizarea acestuia. Asa ca, stati pe aproape, si succes tuturor!

UPDATE: Am rugamintea ca bloggerii care scriu despre acest concurs pentru a primi o sansa in plus, sa mai lase un comentariu separat in care sa puna un link catre articol. Asta pana se rezolva cu aparitia trackback-urilor in pagina. Multumesc.


Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Comentarii

Pagina: 1 21 22 23

Trackback-uri

[…] Mergi la pagina concursului! […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close