HTC One – totul despre el la ora 17, ora Romaniei
HTC-ONE-M7-Noir-Blanc Devicer

Se pare ca poza de mai sus e o imagine de presa ce a scapat pe net, mai devreme de lansarea flagship-ului taiwanez. Cam asa va arata HTC One. Voua cum vi se pare? La prima vedere pare un design reusit, ca de altfel la majoritatea telefonelor de top de la HTC. La asta s-ar putea adauga o carcasa metalica, asa cum s-a speculat pana acum. Tot din diferite “scurgeri” mai stim ca smartphone-ul ar avea dotari precum:

  • 4.7-inchi Super LCD Display 1920 x 1080
  • 1.7 Ghz Quad-Core Snapdragon S4 Pro
  • 2GB  RAM
  • 16, sau 64 GB memorie interna
  • Android 4.2
  • 13 MP cu tehnologie “ultrapixel”

Ramane de vazut care dintre caracteristici se confirma si ce surprize ne mai pregateste HTC cu acest device ce se doreste a fi o trambulina in redresarea companiei cu sediul in Taoyuan. Nu mai e mult pana la evenimentul de lansare al lui HTC One, aproximativ 3 ore, adica ora 17, ora Romaniei. Lansarea va avea loc azi, speram in ritmuri de Beats Audio :), in cadrul a doua evenimente speciale, unul la New York ora 10 a.m., iar celalalt la Londra ora 3 p.m.

HTC-ONE-M7-beats

Sursa

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Viitorul este al cerceilor inteligenti

Cerceii au inceput deja sa depaseasca granita unor simple accesorii. S-au inventat cerceii care apeleaza numere din agenda la o...

Close