HTC One/M7- 6 zile, 6 ore, 6 minute, 6 secunde
06060606

Atat afisa in acesta dimineta cronometrul postat de HTC pe site-ul oficial. Atat  mai ramanea pana la lansarea mult discutatului HTC One/M7. Am intrat la timp pentru acest print screen :). Se vede interesant, nu? Ce nu se vede in fotografia de mai sus e un teaser video ce ruleaza in background, care incearaca si, zic eu, reuseste sa ne dorim, sa asteptam si mai mult noul “flagship” HTC. Intrucat e destul de scurta intalnirea cu viitorul HTC One sau M7, am facut o cautare pe YouTube si am gasit un clip mai lung, aproximativ, 20 de secunde, ce ne da posibilitatea sa ne facem o idee despre cum arata. Cu siguranta, va fi si o varianta pe alb :):

De la “scapatul” filmuletului pe YouTube, in care CEO-ul HTC, Peter Chou, striga “M7, HTC One“, pana acum, compania taiwaneza a facut un teasing continuu cu privire la noul lor device emblematic. S-au folosit de  banere  cu a fost cel de pe htc.de cu Alive Soon, au lasat cateva “scapari” pe net cu unle dotari ale smarthphone-ului. Cu diverse ocazii reprezentantii HTC au promis un sunet de exceptie, iar pe blogul HTC a si aparut un ghid pentru o mai buna intelegere a modului cum un telefon reda un sunet de calitate. Au promis o experienta foto autentica, iar pe acelasi blog au luat peste picior Nokia 808 PureView, lasandu-ne sa intelegem ca noul HTC va fi mult peste exponentul Nokia, avand, probabil, o noua modalitate de a captura imagini, de ce nu tehnologie Ultrapixel!  De vreo doua zile avem chiar imagini cu presupusul HTC One!

htc one/m7

Cred ca era normal ca  HTC sa se poarte asa. In sfarsit au o campanie de promovare mai agresiva, in sfarsit se comunica, in sfarsit creeza asteptare. Compania sta foarte prost la vanzari, desi in 2012 au venit cu smartphone-uri exceptionale. Sunt posesor de Note II, insa consider ca titlul de telefonul anului 2012 il merita HTC ONE X/X+. Dar, ca in ultimii doi ani, HTC s-a impotmolit din cauza lipsei de marketing si viziune. Si-au revenit oare? Ramane de vazut.

Pana atunci stati cu ochii pe:

19/02/13

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Viitorul este al cerceilor inteligenti

Cerceii au inceput deja sa depaseasca granita unor simple accesorii. S-au inventat cerceii care apeleaza numere din agenda la o...

Close