HTC M7 va beneficia de un senzor foto Ultrapixel?
HTC M7 nu mai demult un zvon. Intentionat sau nu ( eu cred ca a fost intentionat 🙂 ), la un eveniment privat, seful HTC Peter Chou a dezvaluit ca acest device e o realitate:

Ceea ce ramane insa ca zvon e noua tehnologie “Ultrapixel” cu care HTC, l-ar fi dotat pe noul device emblematic HTC M7. Despre ce e vorba? In loc sa implementeze un modul foto obisnuit, HTC M7 ar urma sa captureze imaginea intr-un mod inedit: 3 straturi a cate 4.3 megapixeli vor fim imbinate intr-o singura fotografie. Rezulatatul: o imagine de 4.3 megapixeli mult mai clara. Tehnica e similara celei utilizate pe  Nokia 808 Pureview. Insa metoda HTC e unica tocmai datorita senzorului multi-strat care at trebui sa genereze fotografii mult superioare celor de pana acum.

Pe data de 19 februarie, in cadrul unor evenimente speciale la Londra si New Yoork, vom afla daca specificatiile pentru M7 de mai jos, se confirma sau nu:

Procesor: quad-core 1.7 GHz
Ecran: 4.7″,1920 x 1080, 468 ppi
Memorie: 2 GB RAM
Stocare:  32GB
Foto: 13 mpx, sau Ultrapixel: 3×4.3 megapixeli
Video: 1080p @ 30 fps
Baterie: Li-Ion 2300 mAh

Va ajuta acest nou smarthphone la revirimentul HTC? Ramane de vazut.

Sursa 

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cablurile LAPP, o solutie de incredere si pentru companiile din industria alimentara

Solutiile de cablare LAPP sunt alegerea ideala pentru orice industrie, iar inginerii LAPP lucreaza constant la implementarea celor mai pragmatice...

Close