ELKOTech Romania este distribuitor oficial al produselor Micron Technology
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta distributia produselor Micron Technology: SSD-uri si memorii. In urma semnarii parteneriatului, produsele companiei vor fi disponibile in reteaua partenerilor ELKOTech.

Cu o experienta de peste 30 de ani in industrie, Micron Technology ofera utilizatorilor din intreaga lume produse de top in domeniul SSD-urilor si al memoriilor DRAM.

Piata de memorii de top creste constant, iar semnarea acordului cu Micron Technology este considerata un atu. Aceasta cooperare va aduce utilizatorilor si clientilor nostri produse a caror calitate este apreciata la nivel global”, a declarat Aleksandrs Orlovs, Director de Distributie al ELKO Grupa AS.

Incheierea acordului cu Micron Technology face parte din strategia noastra de dezvoltare si extindere a portofoliului cu cele mai bune produse existente pe piata”, a declarat Gabriela Gheorghe, Directorul General al ELKOTech Romania.

In urma acordului de distributie, in oferta partenerilor ELKOTech sunt disponibile SSD-urile Crucial din seriile M500, m4, v4, care se adreseaza segmentului consumer, si SSD-urile Micron P400e, P300, P320h, destinate sectorului enterprise.

Seria M500 – se adreseaza clientilor mainstream, clientilor business si integratorilor de sisteme. Folosesc memorie de tip flash NAND pe 20 nm cu un controller SATA de 6Gb/s. Sunt disponibile in capacitati de 120GB, 240GB, 480GB si 960GB.

Seria m4 – dedicate clientilor mainstream, clientilor business si celor entuziasti. Ating o viteza de citire secventiala de pana la 500 MB/s, sunt disponibile in capacitati de 64GB, 128GB, 256GB, 512GB si in varianta SATA.

Seria v4 – dedicate clientilor mainstream si clientilor business. Un inlocuitor ideal pentru hard disk – ofera o bootare si aplicatii mai rapide si durabilitate crescuta. Sunt disponibile in capacitati de 32GB, 64GB, 128GB si 256GB.

Seria P400e – potrivite serverelor cu activitati intense de citire, au capacitati de la 50 la 400GB si interfata SATA de 6GB/s.

Seria P300 – dedicate serverelor cu activitati intense de scriere, sunt unele dintre cele mai rapide diskuri de pe piata (o citire random de 45K IOPS). Au capacitati de la 50 la 200GB.

Seria P320h – dedicate serverelor de inalta performanta, fiind potrivite pentru aplicatiile solicitante de lucru, precum media streaming sau dezvoltare web. Au capacitati de 350GB sau 700GB.

De asemenea, prin intermediul retelei de parteneri ELKOTech sunt disponibile si urmatoarele memorii DRAM:

Crucial – pentru utilizatorii mainstream, business si enterprise, sunt ideale pentru desktop-uri, laptopuri, servere, statii de lucru. Tip de memorie: SDR, DDR, DDR2, DDR3.

Ballistix – pentru gameri si entuziasti, sunt dedicate desktopurilor. Tip de memorie: DDR2 si DDR3.

Spectek – pentru integratorii de sisteme si reselleri, se regasesc in laptopuri si desktopuri. Tip memorie: DDR, DDR2 si DDR3.

Micron Technology este o companie americana cu aproximativ 25.000 de angajati in 39 de locuri din 14 tari. Compania a avut anul trecut vanzari de 8,23 de miliarde de dolari si a investit peste 1,5 miliarde de dolari in cercetare si dezvoltare in ultimii patru ani. Mai multe despre Micron puteti afla accesand www.micron.com.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close