ELKOTech Romania devine distribuitor Dell
dell logo

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, a incheiat un acord de distributie cu Dell, una dintre cele mai importante companii furnizoare de solutii IT.

In urma semnarii parteneriatului, ELKOTech va distribui produse Dell adresate atat segmentului consumer, cat si enterprise si al IMM-urilor, incluzand notebook-uri, desktop PC-uri, servere, imprimante, solutii de stocare, statii de lucru si periferice. Produsele se adreseaza companiilor si utilizatorilor care au nevoie de solutii performante de foarte buna calitate.

ELKOTech este unul dintre cei mai importanti distribuitori din Romania si speram la o cooperare solida si la rezultate bune. Acest nou acord este o confirmare a angajamentului nostru fata de parteneri”, a declarat Dragos Mateescu, Director Regional pentru South Emerging Europe, Dell EM-EMEA.

Gabriela Gheorghe

Semnarea parteneriatului de distributie cu Dell face parte din strategia de extindere a portofoliului ELKOTech cu produse ale unor companii de prestigiu. Compania Dell a demonstrat de-a lungul timpului ca ofera produse de calitate, in linie cu cerintele clientilor nostri, iar acest lucru aduce plus valoare acestui parteneriat”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Dell se afla in topul producatorilor de PC-uri la nivel mondial, avand o experienta de aproape 30 de ani. Compania ofera solutii complete destinate segmentului consumer, IMM-urilor si companiilor mari, solutii care sa ii ajute sa faca si sa obtina mai mult zi de zi. In 2012, compania a avut rezultate financiare record, obtinand un venit de 62,1 miliarde de dolari.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close