ELKOTech anunta lansarea a trei noi routere Linksys Smart Wi-Fi
 Elko elkotech logo

%%anc%%

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta lansarea de catre Linksys a trei noi routere 802.11ac Smart Wi-Fi, cu viteze mai mari, care ofera utilizatorilor control ridicat asupra retelei wireless de acasa și asupra dispozitivelor conectate.

linksys logo

Routerele au fost lansate impreuna cu un adaptor compact USB 802.11ac, cu noi capabilitati si o serie larga de aplicatii (accesibile in Smart Wi-Fi Apps), care imbogatesc gama de produse Linksys Smart Wi-Fi.

Prin utilizarea noilor routere Smart Wi-Fi, utilizatorii vor avea viteze wireless foarte ridicate. Ele se instaleaza usor si pun la dispozitie mai multe instrumente de monitorizare și control, precum și noi aplicatii mobile pentru accesarea documentelor personale și a continutului multimedia de oriunde și oricand.

Locuintele inteligente de astazi și dispozitivele performante au nevoie de o retea inteligenta. Odata cu lansarea noilor routere Smart Wi-Fi mai puternice, cu viteze ridicate, insotite de instrumente si aplicatii Smart Wi-Fi, Linksys a demonstrat inca o data ca este lider de piata datorita inovatiei si calitatii. In conditiile in care routerul devine elementul central al unei locuinte inteligente, aceste noi produse ofera control parental, calitate video ridicata si metode usoare de a stoca muzica si videoclipuri, toate controlate cu ajutorul unui smartphone sau tablet PC indiferent de locul in care se afla utilizatorul”, a declarat Brett Wingo, Vicepresedinte si General Manager al Cisco Linksys Home Networking.

Linksys Smart Wi-Fi Router AC1200

Noile produse lansate de Linksys includ trei modele: Linksys Smart Wi-Fi Router AC1200, AC1600 și AC1750. Toate trei sunt echipate cu tehnologia 802.11ac – care ofera performante deosebite cu viteze Wi-Fi de pana la 450+1300 Mbps – fiind compatibila cu dispozitivele wireless 802.11b/g/n.

  • Routerul Linksys Smart Wi-Fi AC 1750 HD, EA6700 – este cel mai puternic din portofoliul Linksys Smart Wi-Fi, routerul fiind ideal pentru utilizatorii cu pana la 10 sau mai multe dispozitive. Routerul dual-band ofera viteze Wi-Fi de pana la 1300 Mbps in banda de 5 GHz și pana la 450 Mbps in banda de 2.4 GHz. Routerul este compatibil cu cele mai noi dispozitive, precum smartphone-uri, tablet PC-uri, e-readere, notebook-uri, console de jocuri, Smart TV-uri, playere Blu-ray și camere wireless.
  • Routerul Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1600, EA6400 – este o alegere potrivita pentru locuintele cu cinci pana la șapte dispozitive conectate. Atinge o viteza de pana la 1300 Mbps in banda de 5 GHz și pana la 300 Mbps in 2.4 GHz.
  • Routerul Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1200, EA6300 – oferind viteze de 867 Mbps in banda de 5 GHz și de 300 Mbps in banda de 2.4 GHz, routerul dual-band AC1200 este potrivit pentru locuintele care au pana la cinci dispozitive conectate, precum PC, smartphone și Smart TV.

Toate cele trei routere sunt echipate cu porturi Gigabit Ethernet și USB 3.0, care permit transferul rapid de fișiere intre dispozitivele conectate. De asemenea, adaptorul Linksys AC 580 USB Wi-Fi le permite utilizatorilor sa iși actualizeze reteaua wireless a PC-ului la 802.11ac și sa foloseasca noua tehnologie pe dispozitive.

Instalare rapida si management usor

Pentru a permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa controleze mai usor retelele de acasa, Linksys a lansat o harta inteligenta de retea, care va fi gratuita pentru noile routere Smart Wi-Fi. Harta ofera o reprezentare a retelei si a tuturor dispozitivelor conectate, astfel incat utilizatorii pot afla informatii importante despre conectivitate si latimea benzii folosite. In același timp, le ofera control si posibilitatea de a rezolva rapid problemele.

Noile routere Smart Wi-Fi pot fi instalate usor, de pe majoritatea tablet PC-urilor si smartphone-urilor sau chiar de pe un browser, fara a fi nevoie de un CD de instalare. Utilizatorii se conecteaza asadar rapid la router cu ajutorul PC-ului, tablet PC-ului sau smartphone-ului, apoi urmaresc instructiunile de instalare. Un cont optional Linksys Smart Wi-Fi poate fi creat dupa instalare pentru a avea control, de oriunde si oricand, asupra retelei de acasa.

Aplicatii pentru routerele Linksys Smart Wi-Fi

Printre aplicatiile pentru routerele Linksys Smart Wi-Fi, care vor fi disponibile din primavara se numara:

Nume Dezvoltator Descriere
FileFinch Fresh Consulting FileFinch ajuta utilizatorii sa isi creeze propria solutie cloud, mai sigura, cu ajutorul propriului hardware. Tot ce este necesar sa faca este sa conecteze un drive USB flash sau HDD la un router Linksys Smart Wi-Fi si sa isi acceseze contul. Astfel, ei au acces la fisierele lor oriunde.
Qnext pentru Facebook  Qnext Corp. Qnext le permite utilizatorilor sa acceseze si sa partajeze fisiere foarte mari cu prietenii de pe Facebook, fara a le uploada, cu ajutorul unui router Linksys Smart Wi-Fi.
HipPlay Axentra Corporation HipPlay le permite utilizatorilor sa acceseze, sa se joace si sa partajeze continut multimedia din reteaua de acasa de oriunde cu ajutoul unui device mobil.
save@home Xoriant Cu ajutorul save@home utilizatorii pot, cu un singur click, sa salveze fotografiile de pe un smartphone in reteaua de acasa, prin cloud.

zp8497586rq
zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close