ELKOTech anunta lansarea de catre Western Digital a unei noi linii de servere Network Storage
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta lansarea WD Sentinel DX4000, o solutie de stocare creata special pentru a indeplini cerintele companiilor mici si mijlocii. Noul model foloseste sistemul de operare Windows Storage Server 2008 R2 Essentials si un procesor Intel D525 Dual Core.

WD Sentinel DX4000 ofera o protectie completa a datelor si are o capacitate de 4, 6, 8 sau 12TB, oferind astfel posibilitatea companiilor sa isi extinda spatiul de stocare, pe masura ce business-ul lor creste.

Serverul WD Sentinel reprezinta solutia optima pentru stocarea, back-up-ul si accesul remote securizat la date. Abilitatea dispozitivului de a centraliza date ofera companiilor flexibilitatea necesara business-urilor actuale. WD ofera administratorilor de companii o solutie completa de protejare a datelor”, a declarat Thomas Gallivan, Vice President Marketing pentru WD SMB Solutions Group.

Indiferent de statusul lor, personal sau profesional, continutul digital si alte fisiere sunt importante pentru companii si sunt de neinlocuit de cele mai multe ori atunci cand sunt compromise sau pierdute. WD Sentinel DX4000 ofera mai multe solutii prin care companiile isi pot proteja informatiile fara interventia utilizatorilor. WD Sentinel vine preconfigurat cu unitati de stocare de clasa enterprise, protectie RAID, software de back-up si restaurare, porturi de redundanta si o sursa optionala de alimentare. Aditional, WD Sentinel ofera utilizatorilor abilitatea de a se conecta la un furnizor de solutii de stocare “public cloud”.

Software-urile incluse in pachet ofera administratorilor de companii si angajatilor libertatea si flexibilitatea de a accesa fisiere de la distanta si de a partaja documente cu angajatii externi, consultantii independenti si birourile externe.

Cinci metode pentru protejarea datelor

WD Sentinel DX4000 ofera cinci metode de protectie a datelor pentru fiecare echipament din retea si este compatibil cu serviciile WD Guardian.

  1. Foloseste unitati de stocare: Unitatile de stocare WD sunt cunoscute la nivel mondial pentru performanta ridicata si fiabilitatea extinsa;
  2. RAID: Level 1 si 5 pentru protejarea datelor si viteza;
  3. Backup zilnic: Software-ul de backup si recuperare a datelor ofera un back-up complet in fiecare zi pentru maxim 25 de echipamente conectate de retea. Instalarea se realizeaza rapid si intuitiv;
  4. Conectivitate  redundanta: Dual Gigabit Ethernet configurat in Adaptive Fault Tolerance (AFT) schimba automat catre al doilea port de retea in cazul in care apare o problema;
  5.  Protectie optionala Disaster Recovery.

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close