Cum sa alegi cablurile potrivite: configuratorul online OLFLEX CONNECT CHAIN de la LAPP Romania
Cand trebuie sa alegi sistemele complete de lanturi portcablu, cablurile ori accesoriile potrivite trebuie sa tii cont de multe aspecte, in special daca nu esti un utilizator experimentat.

LAPP Romania vine in sprijinul dvs. prin configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN, care permite proiectarea rapida si usoara a sistemelor complete de lanturi portcablu, inlaturand sursele de eroare si oferind variante personalizate pentru necesitatile dvs.

La ce trebuie sa fii atent cand alegi un sistem de lanturi portcablu

In mod obisnuit, cablurile sunt selectate pe baza distantei de deplasare, a acceleratiei, a profilului de temperatura, a ecranului si a altor parametri. De asemenea, ar trebui luata in calcul si raza minima de indoire a cablurilor, pentru a preveni disfunctionalitatile si reducerea duratei de viata a cablurilor. Un alt aspect de avut in vedere este greutatea distribuita uniform in lantul portcablu.
Configuratorul LAPP exclude automat cablurile care nu sunt potrivite pentru aplicatia clientului. Daca este necesar, configuratorul poate sa pozitioneze separatoarele verticale si orizontale si sa se asigure ca greutatea cablurilor este distribuita uniform in lantul portcablu.

Cum functioneaza configuratorul online LAPP

Clientul este cel care alege daca doreste sa cumpere lantul de cablu complet asamblat de LAPP sau sa achizitioneze componente separate, cu optiunea de a avea cablurile taiate la lungimea corespunzatoare.

Prin utilizarea acestei solutii, veti fi ghidat pas cu pas pentru alegerea lantului de cablu, a cablurilor si a accesoriilor corespunzatoare. In fiecare etapa a procesului de selectie, configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN ​​asigura compatibilitatea tuturor componentelor, iar la final clientul poate solicita o oferta personalizata. Configuratorul LAPP genereaza un mesaj de eroare, in cazul in care acestea apar, si ofera utilizatorilor alternative de cabluri potrivite pentru aplicatia acestora.

Este important de mentionat faptul ca sistemul solicitat va fi 100% testat inainte de livrare.

LAPP Romania, partenerul dvs. de incredere – calitate si expertiza de top

LAPP Romania activeaza pe piata locala din 2012, oferind o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, cabluri de date, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale,, sisteme de transmitere date UNITRONIC, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri.

Veti beneficia si de asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare oriunde in lume si livrare rapida in tara, indiferent de cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele dvs.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close