Cea mai buna camera video cu filmare 4K din 2019
Sursa foto: https://pixabay.com/photos/camera-photography-lens-equipment-690163/

O cameră video care poate filma la o rezoluție 4K este o investiție bună indiferent dacă o vei folosi ca să imortalizezi momentele din concediu, ori pentru filmări profesionale. Acestea sunt cele mai bune camere video disponibile la ora actuală, putând oferi o calitate deosebită a scenelor înregistrate.

Marii producători de camere video au lansat deja pe piață câteva gadget-uri interesante, încă de la începutul acestui an. Astfel, poți găsi în magazine camere video cu filmare 4K produse de Canon, Fujifilm, Sony sau camere video Panasonic. Prețul destul de mare al unei camere de acest fel este perfect justificat de calitatea deosebită a imaginii. Astfel, aceste camere pot fi folosite inclusiv pentru filmări profesionale: videoclipuri, spoturi publicitare, filme.

Iată câteva modele de camere, mai noi sau mai vechi, care pot concura pentru titlul de cea mai bună cameră video cu filmare 4K:

1. GoPRO Hero3+

Sursa foto: https://gopro.com/update/hero3_plus

Este o cameră video sport, ideală pentru a fi folosită în călătorii sau în aventuri. Deși rezoluția standard este Full HD, camera poate filma și în modul Professional 4K (3840 x 2160p) sau Cinema 4K (4096 x 2160p). Aspectul de imagine poate fi modificat după preferințe, iar filmările sunt reușite și pe lumină slabă, datorită sistemului Auto Low Light. Desigur, aparatul poate fi folosit și pentru a face fotografii la o rezoluție maximă de 12 MP. Camera vine la pachet cu numeroase accesorii necesare pentru prindere și cu o carcasă etanșă, astfel încât să poată fi folosită fără probleme sub apă sau în timpul unui salt cu parașuta.

2. Sony CineAlta PMW-F5

Sursa foto:

https://prnewswire2-a.akamaihd.net/p/1893751/sp/189375100/thumbnail/entry_id/0_eq7j6pba/def_height/400/def_width/400/version/100012/type/1

Aceasta este o cameră perfectă pentru filmările profesionale, cinematografice. Poți filma la o viteză de 120 cadre pe secundă și rezoluție 4K, astfel încât procesarea ulterioară a imaginii va fi rapidă și nu va trebui să aduci prea multe îmbunătățiri. Pentru efecte speciale, poți înregistra cadre super slow motion. Culorile și detaliile sunt redate clar indiferent dacă filmezi ziua, la lumina soarelui, noaptea sau în interior, pe o lumină mai slabă.

3. Sony NEX-FS700R Super 35

 

Sursa foto:

https://www.amazon.com/Sony-NEX-FS700-Sensor-Super35-Camcorder/dp/B00HWC8NCQ

Camera este ideală pentru filmări 4K profesionale și efecte super slow motion, oferind de asemenea posibilitatea schimbării rapide și simple a senzorilor. Astfel, folosind pe rând diferite accesorii, poți da frâu liber imaginației și să fii cât mai creativ în timp ce filmezi. Poți folosi aproape orice tip de lentilă de 35 mm: cinematografică, DSLR sau SLR.

4. Panasonic Lumix DMC-GH4

Sursa foto:

https://www.f64.ro/panasonic-lumix-dmc-gh4-kit-g-x-vario-12-35mm-f-2-8-asph-power-o-i-s/p

Panasonic Lumix DMC-GH4 este primul aparat foto mirrorless din lume care poate să filmeze la rezoluție cinematografică 4K. Are dimensiuni extrem de compacte și senzorii foarte performanți, de 16 MP. De asemenea, aparatul are un procesor quad-core foarte bun, esențial pentru procesarea semnalului care asigură o înregistrare 4K de calitate. Poți filma fără probleme inclusiv obiecte aflate în mișcare, iar la nivel de fotografie aparatul poate poze chiar și cu ISO 25.600.

5. Canon EOS C500

 

Sursa foto:

https://www.usa.canon.com/internet/portal/us/home/products/details/cameras/cinema-eos/eos-c500

Camera poate face înregistrări la rezoluție 2K sau 4K, fiind recomandată pentru filmări profesionale. Specificațiile aparatului îl fac ideal inclusiv pentru post-producție și efecte vizuale deosebite. Experții recomandă acest model pentru realizarea de filme sau videoclipuri, fiind de asemenea ușor de folosit, datorită dimensiunilor compacte.  Modelul poate fi folosit pentru înregistrări combinate 2K și 4K, sau doar pentru filmări la o rezoluție superioară, 4K.

 

Iată câteva dintre cele mai bune camere cu filmare 4K pe care le poți cumpără în 2019. Nu am prezentat cele mai recente modele, ci gadget-uri care au fost deja testate și apreciate de utilizatori și experți pentru calitatea deosebită a imaginilor filmate.

Despre autor

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close