Ce telefoane Samsung primesc update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Samsung a anuntat oficial ca va oferi suport oficial pentru update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru urmatoarele device-uri:

– Samsung Galaxy S II
– Samsung Galaxy S II LTE
– Samsung Galaxy Note
– Samsung Galaxy R
– Samsung Galaxy Tab 10.1
– Samsung Galaxy Tab 8.9
– Samsung Galaxy Tab 7.7
– Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

Aceste update-uri vor fi disponibile pana in primavara lui 2012, o data exacta pentru fiecare model in parte nu avem inca, stim doar ca Galaxy S II si Galaxy Note vor fi primele care vor beneficia de acest update.

Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy Tab nu primesc update-ul oficial la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Adrian - Comentariul nr. 2

    02/09/2012 la 23:15

    Merge android 4.0 pe Samsung Galaxy S Plus?

  • Gabi - Comentariul nr. 1

    31/12/2011 la 16:32

    Pentru miscarea asta, Samsung o sa aiba de suferit. Eu imi pun ICS-ul pe Galaxy S daca apare pe xda, altfel incerc sa scap de SGS. Oricum, urmatorul telefon o sa fie direct google, gata cu Samsung. Din moment ce harhware-ul lui SGS suporta ICS-ul si ei spun ca nu si asta e singurul motiv pentru care nu o sa-l faca disponibil, e clar ca ii doare undeva de clienti. Daca erau sinceri si spuneau intr-un comunicat ca motivul nesustinerii SGS-ului este ca acesta a beneficiat deja de 2 update-uri majore (de la 2.1 la 2.2 si de la 2.2 la 2.3) si ca trebuie sa-si promoveze produsele noi poate ca nu ne mai simteam toti asa prostiti pe fata. Dar vrajeala cu care au venit a fact ca toate milioanele de cuparatori de SGS sa se simta mai mult decat ignorati, chiar impinsi la o parte.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close