Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy Tab nu primesc Android 4.0 oficial
Samsung a anuntat ca nu va oferi oficial un update pentru Galaxy S si Galaxy Tab catre Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Multi utilizatori Samsung, care au acum aceste doua device-uri vor fi dezamagiti pentru ca speram cu totii sa urmeze acest update, mai ales ca in cazul fratelui lui Galaxy S, Google Nexus S, update-ul este disponibil si functioneaza fara probleme. Diferente tehnice intre Samsung Galaxy S si Google Nexus S nu sunt, ambele avand aceasi platforma hardware si specificatii de baza.

Motivul pentru care Galaxy S nu primeste cu toate ca Nexus S are deja Android 4.0 disponibil cred ca este memoria RAM de 512MB care este incarcata destul de mult de interfata lui Samsung, TouchWiz, care consuma destule resurse.

Galaxy Tab este in aceasi situatie, cred ca motivul limitarii este acelasi.

Samsung incearca totusi sa ne imbuneze promitand un “pachet value” ce va include o serie de facilitati care sunt incluse in Android 4.0. Acestea vor fi atuse pe Android 2.3.x pentru Samsung Galaxy S si Galaxy Tab.

Ce va include acest pachet? imbunatatirea browserului web, imbunatatirea softului pentru camera foto, multi-tasking optimizat si o serie de widget-uri care sa apropie experienta utilizarii de cea a lui Android 4.0.

Eu inca sper la o modificare a deciziei luate de Samsung. Voi credeti ca va exista un update oficial?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy Tab nu primesc update-ul oficial la Android 4.0 Ice Cream Sandwich […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close