BlackBerry Z10, cel mai nou smartphone star de la Orange
BlackBerry Z10 Notifications on lockscreen

Începând din 22 martie Orange lansează BlackBerry 10 pentru precomandă în magazinul online, urmând ca din data de 29 martie 2013 să fie disponibil în magazinele Orange din toată ţara. Clienţii care aleg să îl achiziţioneze online în perioada precomenzilor vor primi un BlackBerry Mini Stereo Speaker cadou, în limita stocului disponibil.

Smartphone-ul star BlackBerry Z10 poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 199 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. Pentru a oferi o experienţă rapidă,  BlackBerry Z10 este bazat pe noul sistem de operare BlackBerry 10, are o memorie internă de 16 GB şi un procesor Dual Core 1.5 GHz cu 2GB RAM. Cu un design modern, un ecran de 4,2 inchi şi o cameră de 8 MP, smartphone-ul are o interfaţă bazată pe gesturi, uşor de intuit. În plus, BlackBerry Z10 este conceput pentru a se adapta la modul în care utilizatorul lucrează şi comunică de pe un smartphone.

Logo Orange Mobile

Cei care aleg un BlackBerry Z10 vor beneficia de tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange. De asemenea, pentru transferarea conţinutului din telefonul existent în noul smartphone, ei pot apela online, în Orange shop sau la telefon, la ajutorul unui Orange Expert care îi va ghida în instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. Orange recomandă clienţilor să opteze pentru o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-şi proteja investiţia de situaţii neprevăzute.

Va punem la dispozitie inca trei articole legate de BlackBerry 10: un unboxing, o galerie foto si un review detaliat al acestui smartphone.

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close