Aplicatii la reducere in Google Play la doar 0.87 lei, ziua a doua
Asa cum deja cunoasteti, Google celebreaza cele 25 de miliarde de descarcari din Google Play, oferind pe parcursul a cinci zile unele aplicatii la doar 0.25 $, aproximativ 0.87  lei. Despre cateva care au meritat achizitonate am scris aici. Azi e a doua zi, iar aplicatiile oferite la promotie au fost actualizate. Aici gasiti lista completa:

Recomand cu placere FIFA 12, Paper Camera si doubleTwist Alarm Clock. Le-am avut deja asa ca pot sa va spun ca merita achizitia. Ma gandesc cu resemnare ca am dat 9 lei pe Fifa 12, iar acum il puteam lua cu aproximativ 1 Leu :D.

Mi-am cumparat acum SketchBook Mobile si Color & Draw for kidsCelelalte nu m-au interesat. Dar cum gusturile nu se discuta,voi puteti incerca orice, iar la pretul de 0.25$ sunt chiar un chilipir!

Spor la descarcat si instalat!

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close