5 avantaje ale unui display de super-dimensiuni
Să ai un smartphone cu ecran generos este astăzi un lucru atât de banal, încât uităm de foarte multe ori avantajele unui super-display. Asta pentru că de cele mai multe ori, avem tendința să utilizăm device-ul din dotare la 10-20% din adevăratul sau potențial, uitând de lucrurile minunate pe care le poate oferi.

Un smartphone cu display generos îți permite sa te bucuri de o experiență uimitoare, de fiecare dată când petreci timp liber de calitate acasă, în drum spre muncă sau chiar în pauzele de la birou.

Iată 5 avantaje testate ale unui telefon mobil cu display uriaș, avantaje de care te poți bucura și tu în absolut orice moment al zilei, dacă ai smartphone-ul potrivit:

  1. Filme văzute la o super-dimensiune
  2. Video call-uri de o claritate mult mai bună
  3. Experiență de joc mult mai realistă
  4. Poze uimitoare, oriunde și oricând
  5. Plăcere mai mare de a citi

1.  Filme vazute la o super-dimensiune

Bucură-te pe deplin de experiența pe care un film de acțiune o oferă, direct de pe super-ecranul telefonului tău mobil. În metrou, în pauza de masă sau chiar în parc, un telefon mobil cu display generos se transformă rapid într-un mini-cinematograf, doar pentru tine și cei dragi. Vrei o recomandare foarte bună de smartphone cu ecran uriaș, de pe care poți vedea oricând filmele și serialele tale preferate? Atunci comandă chiar acum online un Samsung Galaxy S9 Plus, probabil cel mai bun telefon mobil al acestui an!

2. Video call-uri de o claritate mult mai bună

Dacă obișnuiești să vorbești cu cei dragi prin video call-uri, atunci ai nevoie mai mult ca oricând de un smartphone cu un display de dimensiuni foarte mari. Astfel, experiența din timpul convorbirilor voastre este mult mai frumoasă, pentru că un device performant nu vine la pachet doar un display uriaș, ci și cu milioane de culori + rezoluții uimitoare, pentru a vedea totul mai clar, fie că suni pe Facebook, Skype sau WhatsApp.

3. Experiență de joc mult mai realistă

Dacă îți place să te joci pe telefon, știi că de foarte multe ori ți se poate întâmpla să dai tap în locul greșit, doar pentru că display-ul era prea mic pentru o libertate de mișcare foarte bună. De aceea, trebuie să îți cumperi un device cu display foarte mare, exact poți găsi la noul Samsung Galaxy S9 Plus. Experiența ta de joc nu va mai fi niciodată la fel, pentru că display-ul generos și super-procesorul său fac o echipă de zile mari, pentru ca tu să te bucuri de o cursivitate excelentă în joc și imagini absolut uimitoare.

4. Poze uimitoare, oriunde și oricând

Cadre mult mai bune pentru pozele pe care le faci, indiferent de camera utilizată – iată ce îți poate oferi un display de super-dimensiuni. Așa că dacă îți place să fotografiezi foarte mult, mai ales în timpul excursiilor pe care le faci, un smartphone cu display de proporții generoase îți păstrează în memorie cadre uimitoare, ce captează detalii extrem de vii. Mai mult de atât, un telefon de ultimă generație, precum noul Samsung Galaxy S9 Plus, îți permite să păstrezi în memoria sa o mulțime de aplicații pentru editarea pozelor, astfel încât să fii liber să experimentezi.

5. Plăcere mai mare de a citi

Nu trebuie să ții mereu după tine o carte, pentru a citi ceva în drum spre birou, dacă ai deja în buzunar un telefon cu un display uriaș. Fii liber să petreci timp de calitate alături de autorii tăi preferați, pentru că experiența unei lecturi este mult mai simplu de obținut, atât timp cât ții în mână telefonul potrivit. Beletristică, finanțe, psihologia maselor – tu decizi exact ce cărți salvezi în folderul cu lucruri de citit al telefonului, așa că nu trebuie decât să îți pui căștile în urechi, să dai PLAY la muzica preferată și să te bucuri de o lectura bună, savurată direct de pe telefonul tău!

Sursa foto: pexels.com/photo/samsung-samsung-galaxy-s6-edge-plus-edge-plus-s6-edge-47261/

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close